Въпроса е малко неточно зададен според мен. Какво точно те интересува - в момента на каква възрас сме, на каква възраст сме дошли в Канада или на каква възраст сме започнали процедурата?
Sneji написа:Въпроса е малко неточно зададен според мен. Какво точно те интересува - в момента на каква възрас сме, на каква възраст сме дошли в Канада или на каква възраст сме започнали процедурата?
ами и трите неща
Дрифтер, абе да ти кажа най-добре да си по-младичък, по възможност под 30. след туй става труднооо, понякога нелепо, ако си студент примерно
Kolkoto po-mlad, tolkowa po-dobre. 30 god. e dobra wyzrast za zapochwane, sled 3-4 god. kato pochensh da izplashtash kyshta do kym 50-55 ja izplashtash i zdrawej zhiwot. Za po-dyrti polozhenieto e dosta komplicirano, ama wsichko e strogo individualno. KOnkurenciata obache s po-mladite e silna.
Пропуснах да напиша това, защото го писах в другата тема
Да кажем, че въпроса е на каква възраст емигирирахте. Така ще е по- точно Тъй като има процедури които траят по 4-5 години, а през това време живота на конкретния човек си тече малко или много по старому, мисля че е по важен момента на промяната.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Sneji написа:Въпроса е малко неточно зададен според мен. Какво точно те интересува - в момента на каква възрас сме, на каква възраст сме дошли в Канада или на каква възраст сме започнали процедурата?
то дори просто на каква възраст имигрирахте (дошли) е достатъчно.. кандидатстването е обикновено от 1 до 3 г преди това няма голяма разлика
хайде със здраве
Iii, kato gledam kade e nai-golemiat procent glasuvali - dali da ne se organizira edin klub na pensionera
Uraaa, vse oshte sum v mladejkata kategoria! I nemam beli kosmi po glavata!
sara написа:сега сериозно задавам въпроса (макар че може някои да помислят че се майтапя)
аз като съм пристигнала тук като бях на 30 в коя категория съм?
не се ли брои 25-30 аз поне така гласувах. добре заварили
интересни неща си споделяте тук
да го знаех този форум преди вреще щеше да ми е много по-полезен
Повторението не пречи според мен. Само дето на по-горния ред числото на годините трябва да се разбира като "ненавършени", а на следващия - "навършени". И всичко става ясно.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Elia написа:Iii, kato gledam kade e nai-golemiat procent glasuvali - dali da ne se organizira edin klub na pensionera
Uraaa, vse oshte sum v mladejkata kategoria! I nemam beli kosmi po glavata!
E, to i az sym oshte v mladezhkia otbor, ama veche si imam njakolko beli kosymcheta. A uchitelja mi po fizika v gimnaziata i na 50 si beshe svezhar, ama mnogo pieshe