Medicinski pri "separated" ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
rumi_bg

Medicinski pri "separated" ???

Мнение от rumi_bg »

Molia, ako niakoi moje da mi pomogne...
Statuta, s koito kandidatstvam e "razdeleni" sas sapruga - niamame razvod, no ne jiveem zaedno. Viena iziska dopalnitelni dokumenti (DCS) i za sapruga mi (bez diplomi i t.n.). Na interview-to se iavih samo az i polu4ih sertifikat za sebe si i za deteto. Dokumentite za Bukurest izpratih analogi4no, kakto mi biaha iziskani ot Viena - t.e. s popalneni formuliari i za sapruga mi, kato izri4no e otbeliazano, 4e toi niama da me pridrujava i e podpisal deklaracia, 4e ako iska da zamine, 6te spazi cialata procedura po kandidatstvaneto.
Medicinskite pristignaha i s formuliar za sapruga mi. V upatvaneto pi6e, 4e vsi4ki 4lenove na semeistvoto triabva da minat na pregled, nezavisimo dali 6te pridrujavat osnovnia kandidat. Vaprosa mi e: Sapruga mi NE KANDIDATSTVA s men. Niama sertifikat. Estestveno e 4e niama da me pridrujava. Dali Bukurest ne sa slojili "po inercia" medicinski formuliar i za nego? Zadaljitelno li e i toi da minava na pregled? Za6toto toi, ako poiska moje da otkaje da se preglejda, nali?
Mnogo 6te sam blagodarna na vseki, koito mi otgovori.
Jelaia uspeh na vsi4ki.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

med

Мнение от miloto »

Rumi,
Smiatam, che v tvoia sluchai e nai-dobre da se obadish do Viena da pitash kak triabva da procedirash. Ili nai-malkoto v Sofia, v legatciata mojesh da se obadish, tam kadeto triabva da si vzemesh chas za Vita. Te moje da znaiat i da te nasochat, koe e nai-pravilno.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
rumi_bg

Мнение от rumi_bg »

Blagodaria za saveta. I az smiatah 4e taka e naj-pravilno da postapia.
Otnovo blagodaria i uspeh.
pumpy

Мнение от pumpy »

хорицата се плашат от туберкулоза, това е причината да се преглеждат всички близки, с които сте били в контакт, съпруга бил и бивш е такъв роднина. теоретично той може да токаже, но това не ги е еня много в Букурещ - предполагам. те си гледат скапаната туберкулоза.
Заключено