ТАТУИРОВКА-ПРИ МЕДИЦИНСКИТЕ )))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
dobri4uk

ТАТУИРОВКА-ПРИ МЕДИЦИНСКИТЕ )))

Мнение от dobri4uk »

Ако някой се е осмелил да чете моя постинг - Добре дошъл ! Аз съм Тоя Добричък ,заради който заемат много излишни МВ-ти от форума !!

Но по същество:

Тези, които имат татуировки и им предстоят медицински да си приготвят още 11 лв плюс тези , които са предвидили за така наречените "втори снимки на ренгена" ( върха на белите дробове) !
Говоря за тези Татуировки , които се виждат със събличане до кръста и малко под пъпа :wink: :wink: На кръвните проби на татуираните се прави освен изследване за Васерман и Спин и изследване за Хепатит В -да не би при татуировката да си се заразил с него :wink: Няма лошо!! Аз обаче нали съм заядлив( разбрахте го вече :wink: ) , питах Савчева ами ако татуировката ми е на дупето, а не на рамото как щяхте да я видите!!! :wink: Тя ми се усмихна "закачливо" и каза
" Още 11 лв за изследване на Хепатит В "
Знам , че има хора , за които тази тема ще е интересна ,тъй като татуировките са на мода ,а има такива наистина готини, които се слагат на закачливи места( визирам дамите :wink: ) Пиша ви това ,за ди си предвидите( ако татуировката ви се вижда) още 11лв. Особено за хора идващи извън София , предвид разходите ви може да се получи конфузно положение за 1 лев :cry:
Аз просто си броих последните сототинки за да доплатя 2 те малки снимки на "върха на дробовете "( на мен и жена ми) и това изследване за Хепатит В ( татуировката ми е от 1986г :?-пиянска вечер в казармата )
BTW за СНИМКИТЕ ВЪВ ИСУЛ
На ренгена на всички( без изключение) се правят освен голямата снимка на белите дробове и една по-малка на върховете им :?
От ВИТА до Исул и после пак до ВИТА вървяхме 6 двойки( семейства) и на всички направиха по 1 ГОЛЯМА И 1 МАЛКА снимка на дробовете! Малката се доплаще във ВИТА - 15лв

Дано съм бил полезен на някого , който все пак се е осмелил да ми прочете постинга :D Разбрахте, че ме обявиха за зло куче :twisted:
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Oh az imam na ramoto, dali 6te mi iskat pari? :D
lupoel
Обратна връзка:

re

Мнение от lupoel »

Ami ne e zadaljitelno snimka na varhovete za6toto na men ne mi napraviha.No ne 4e razbiram mnogo, no kato vidqh na jena mi naistina ne se vijdaha varhovete tolkova dobre kolkoto moite i na neq i napraviha vtora na varhovete.Taka 4e vnimavaite ka zastavate na rentgena.Izpanete se mnogo dobre i platno se prilepete do nego.Ramenete sa6to da se dopirat dobre.Tova e moq savet za snimkite.Dano vi pomogne!
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Защо масово се правят тези снимки на върховете на дробовете?
Моля кажете!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Ami Papi, kaot ti e na ramoto, moje i da ne ti ia vidiat.

Abe tezi rengwnovi snimki v Isul sa palen smiah. Sluchi mi se nepriaten incident, koito mi zasegna belia drob predi 2 god. Na snimkata moia bial drob, bila sam i pushach, beshe idealen, ama daje doctorat kaza, che e mucka. Na majat mi, sportist chovek, nikoga ne pushil, mu praviha 2, che se bili vijdali tamni petna. Dran-dran, vsichkoto e da ti vzemat parite, zashtoto rpi nas doktorat si gi sloji v djoba.
Dobrem che veche minahme vsichko, zashtoto tcialata tazi istoria e ujasno iznerviashta, a za tuk nervite mnogo shte vi triabvat.

Uspeh v meditcinskite.

p.s. Dobri4ak ne si zlo kuche be chovek, inache niamashe da se snimam s teb!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
djredhat

Мнение от djredhat »

towa s tatoo-to mi napomnq za onq deto imal tatoo na edno mqsto, i edna go pitala : ti da ne spinozen bre, tuk shto pishe "AIDS"
i onzi i rekyl "AAAA, to kato se razpyne stawa "ADIDAS".

Teq neshto sywsem prewyrteha. :shock: :shock: :shock:
Изображение
djredhat

Мнение от djredhat »

sega se stih i za onzi deto mu pishelo "TAKSI" .... :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
miloto
Обратна връзка:

tatoo

Мнение от miloto »

Abe DJ, ostavi horata da si obmeniat info. Na nas tuk nali ne ni se nalaga da pravim takiva neshta.

Pone nashte medicinski minaha ok, bez problemi.
Ujas, kato si spomnia.....

:lol:
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Заключено