dobri novini za horata protiv sociala.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
todor73

dobri novini za horata protiv sociala.

Мнение от todor73 »

imajki predvid udovolstvieto koeto ste izpitat niakoi hora ot foruma ne moga da gi lisha ot tova.
za horata deto misliat da idvat v gr. quebec. ste izpolzvam edin presen primer za dati
pristigane 18.09
opoznavatelno intervu v min. emigraciata 26.09
nasrocheno intervu zaq opredeliane nivoto na fr 06.11
eventualno zapochvane na kurs 16.12 ili sredata na fevruari.
minavat tri meseca dokato zapochne chovec kursa t.e. niama da moje da se vqzpolzva pqrvite tri meseca ot parite=na edin social na uvajaemite danqkoplatci.
infoto e viarno i za v bqdeste se ochakva da stava po-zle, maj zapochvame da nastigame monreal po chakane za cofi. 2003 e godinata s naj-mnogo novodoshli v grada. 2002 naistina ne se chakashe no situaciata sega e silno izmenena. :cry:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

To6ko e zabrawil da pi6e, 4e tezi, koito 6te zapo4nat COFI prez oktomwri, sa minali testa za opredeliane na niwoto na frenskia im prez iuli, awgust.

Towa go nau4ihme sno6ti i mnogo biahme iznenadani (nepriatno) i nie ot towa razwitie na ne6tata, no towa e polovenieto.

Ot niakolko meseca wi pi6em kak tuk ne 4aka6 za COFI i do liatoto e bilo taka. Izliza, 4e ne6tata sa se promenili, no nie ne sme znaeli. Zatowa sme wi i podwevdali, za koeto se izwiniawam.

No horata na kmeta sa wi izlagali s 4ista sawest, za6toto te sa go znaeli we4e. :evil:
Обичам да преча
Гост

Мнение от Гост »

anito написа:To6ko e zabrawil da pi6e, 4e tezi, koito 6te zapo4nat COFI prez oktomwri, sa minali testa za opredeliane na niwoto na frenskia im prez iuli, awgust.

Towa go nau4ihme sno6ti i mnogo biahme iznenadani (nepriatno) i nie ot towa razwitie na ne6tata, no towa e polovenieto.

Ot niakolko meseca wi pi6em kak tuk ne 4aka6 za COFI i do liatoto e bilo taka. Izliza, 4e ne6tata sa se promenili, no nie ne sme znaeli. Zatowa sme wi i podwevdali, za koeto se izwiniawam.

No horata na kmeta sa wi izlagali s 4ista sawest, za6toto te sa go znaeli we4e. :evil:
В Монреал и околностите му КОФИ започва на същите дати като в гр. Квебек, определянето на нивото и чакането е еднакво. Остават всички други предимства на град Квебек пред Монреал. Ама какво сте се хванали за това КОФИ - то свършва бързо, а после ?
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ami spomniam si nie kolko raz4itahme na nego i predpolagam, 4e mnogo ot tezi, koito sa o6te w BG, sa6to se interesuwat.
A ina4e za men COFIto ne be6e zagubeno wreme. Naprotiw: mnogo mi be6e polezno.

Mi nali i To6ko towa kazwa: we4e se izrawniawame s Montreal po 4akane, ta horata da si prawiat izbora na grad, kato wzemat nowinkata w predwid.
Обичам да преча
HisShadow

COFI

Мнение от HisShadow »

Da, nie sashto mnogo raztshitahme na nego (COFI) kakto i na mnogo drugi neshta .... realnosta v Canada e druga obatshe, kakto kazvaha predi Canada e kato Pier Petrov - izglejda da e kanadets, no v sashtnost e Ukrainets :-)
tosev

Re: COFI

Мнение от tosev »

HisShadow написа:Da, nie sashto mnogo raztshitahme na nego (COFI) kakto i na mnogo drugi neshta .... realnosta v Canada e druga obatshe, kakto kazvaha predi Canada e kato Pier Petrov - izglejda da e kanadets, no v sashtnost e Ukrainets :-)
Mai nai-dobre 6te6e da byde da kaze6 kyde si - v Montreal ili v Quebec? I sled kato si raz4ital na COFI : kakvo stana? Merci!
Joy

Мнение от Joy »

HisShadow написа:Da, nie sashto mnogo raztshitahme na nego (COFI) kakto i na mnogo drugi neshta .... realnosta v Canada e druga obatshe, kakto kazvaha predi Canada e kato Pier Petrov - izglejda da e kanadets, no v sashtnost e Ukrainets :-)
8) :D Страхотно!!!Много ми хареса тази фраза и ще си я запомня! :D
tosev

Мнение от tosev »

NYAMA SPOR! Anito i Todor73 iskat da davat polezna info i go pravyat! Blagodarim vi!
Ako moze da uto4nite: COFI-tata za koito govorite, 4e ve4e nyama mesta v tyah,t.e. na 20 OCTOBER ili 16 DECEMBER samo za UNIV. LAVAL li se otnasyat ili i za SEGEP-a? 6toto Anito be6e kazala, 4e ako ne moze6 da po4ne6 Cofi v Laval, po4va6 v Segep? T.E. NA RAZLI4NI DATI LI PO4VAT Cofi v Laval i Segep? Merci!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Datite sa ednakwi i za univ., i za segepa. Ne znam dali ako kave6, 4e niama6 pretencii i move da po4ne6 i w segep, 6te ti opredeliat data za testa po frenski po-rano. Towa moga da go proweria w ponedelnik 4ak. 6te se obadia pak na mon ami :lol: monsieur Couture (w MRCI) da go pitam, no sega we4e sa zapraznili.

Blagodaria za hubawite dumi, koito pi6ete waw Foruma za nas, a i w LS. No se okazwa, 4e ne winagi sam dostata4no oswedomena. To i niama kak de. Ne rabotia w MRSI wse pak :wink:
Обичам да преча
tosev

Мнение от tosev »

anito написа:Datite sa ednakwi i za univ., i za segepa. Ne znam dali ako kave6, 4e niama6 pretencii i move da po4ne6 i w segep, 6te ti opredeliat data za testa po frenski po-rano. Towa moga da go proweria w ponedelnik 4ak. 6te se obadia pak na mon ami :lol: monsieur Couture (w MRCI) da go pitam, no sega we4e sa zapraznili.

Blagodaria za hubawite dumi, koito pi6ete waw Foruma za nas, a i w LS. No se okazwa, 4e ne winagi sam dostata4no oswedomena. To i niama kak de. Ne rabotia w MRSI wse pak :wink:
GO ANI, GO ANI,GO-GO! Koeto zna4i : MERCI I DAVAI VSE TAKA!!!
Аватар
Гой

?

Мнение от Гой »

Ombudsman написа:
anito написа:To6ko e zabrawil da pi6e, 4e tezi, koito 6te zapo4nat COFI prez oktomwri, sa minali testa za opredeliane na niwoto na frenskia im prez iuli, awgust.

В Монреал и околностите му КОФИ започва на същите дати като в гр. Квебек, определянето на нивото и чакането е еднакво. Остават всички други предимства на град Квебек пред Монреал. Ама какво сте се хванали за това КОФИ - то свършва бързо, а после ?
А някой знае ли ако имам шанс да започна преди октоври ,кога ,кой месец ще е това?Април ,май ???А също -колко се чака в момента за КОФИ в университет в Монреал?
Mtl Гой
HisShadow

tosev:

Мнение от HisShadow »

Mi, Tosev, nishto ne stana - zariazah COFI-to i potshnah rabota ...tshuvstvam se potshti kato v BG, za jalost
Аватар
Mark

Re: dobri novini za horata protiv sociala.

Мнение от Mark »

todor73 написа:imajki predvid udovolstvieto koeto ste izpitat niakoi hora ot foruma ne moga da gi lisha ot tova....

...minavat tri meseca dokato zapochne chovec kursa t.e. niama da moje da se vqzpolzva pqrvite tri meseca ot parite=na edin social na uvajaemite danqkoplatci.... :cry:
Az pak malko da zaradwam uwajaemite idwa6ti, koito niamat dostata4no pari i ne si nameriat rabota do zapo4waneto na kursa - Mojete da izlezete na Social dori i sled 1 sedmica prestoj, stiga da dokajete swar6waneto na parite, s koito ste wlezli i towa, 4e niamate drugi wazmojnosti za prepitanie. I taka - moje da ste na social mnogo predi da zapo4nete kurs.

A za uwajaemite danakoplatci - pojelawam wi na wsi4ki o6te po-golemi danaci da pla6tate - ... - t.e. da wzimate po-golemi zaplati :lol:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
mel

Мнение от mel »

Ехоооо и от мен...

А аз какво да кажа след като вече почти 7 месеца чакам да започна....прословутото COFI...... :cry: и пак не ме искат...колкото и да им досаждам..... :?
Докато ти завиждат – радвай се, започнат ли да те съжаляват – тежко ти...
Заключено