Така, сега пуснах си документите в един колеж и изненадка, взели че ме приели. Да ама получавам писъмце което гласи: Your application has been recived as incomplete
Така къде бил проблема:
[ ] Document issued by Employment and Immigration Canada indicating your status in Canada.
Ta за кой е документа от Immigration Canada знам ама кой е от Employment-а незнам. Ходих до тия от Employment-а и те гледат като истреляни. Незнаели за такъв документ.
И така ............ и аз незнам.
А някой евентуално да знае тук?
Botzo написа:Така, сега пуснах си документите в един колеж и изненадка, взели че ме приели. Да ама получавам писъмце което гласи: Your application has been recived as incomplete
Така къде бил проблема:
[ ] Document issued by Employment and Immigration Canada indicating your status in Canada.
Ta за кой е документа от Immigration Canada знам ама кой е от Employment-а незнам. Ходих до тия от Employment-а и те гледат като истреляни. Незнаели за такъв документ.
Като лично мнение, най-вероятно искат да приложиш фотокопие от PR карта ти – документа показваш статута ти на легален имигрант в Канада.
Koko написа:Като лично мнение, най-вероятно искат да приложиш фотокопие от PR карта ти – документа показваш статута ти на легален имигрант в Канада.
Еми и аз това си мисля уж.
Оня лист от летището пише че е от Immigration Canada и ще го взема както и фотокопие. Ще си взема и сертификата за селекция както и личната карта. Но ... де да знам, като че ли всички тия документи са свързани според мен само с Immigration Canada , а не с Employment-а
Смотана история.
Botzo написа:ама кой е от Employment-а незнам. Ходих до тия от Employment-а и те гледат като истреляни. Незнаели за такъв документ.
NAS ili SIN. Ili po BG-ski sotsialen nomer
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
Я прочети хубаво :idea:
става дума това дали да си квебек, канадски или интернатионал студент.
за квебек студент (най-малко се плаща) се иска или сертификат, или че не си живял другаде повече от 3 месеца или че си работил и живял една година тук.
за канада - ПР карта
за интернацианал - виза
[quote="bgmontreal"]...[quote]
Добре де аз във формата бях писал че съм постоянно пребиваващ.
Толкова ли е трудно да ми кажат донеси си сертификата или каквото и да е там. Закакво трябва да ме забиват в 9 та глуха. Ако ми го бяха казали нормално още миналата седмица щах да си го занеса.
Добре де аз във формата бях писал че съм постоянно пребиваващ.
Толкова ли е трудно да ми кажат донеси си сертификата или каквото и да е там. Закакво трябва да ме забиват в 9 та глуха. Ако ми го бяха казали нормално още миналата седмица щах да си го занеса.
не е важно, че си постоянно пребиваващ в Канада.
явно всичко четеш както ме четеш и мен!
написано е ясно!
има 3 категории, всяка плаща различно, ако искаш да си с най-малкото - докажи, че си квебекар.