Ами ина мен това което е описал Hemoglobin ме дразни.Миналата година ни глобиха един път така. Прибирам се аз от работа към 6 часа вечерта и няма табели ,мъжът ми се връща след 8 ч. вечерта пак няма табели.На сутринта в 7ч. глоба. Живеехме от вътрешната страна на улицата и не сме чули сирените. Оня дето беше дръпнал колата твърдеше че ги е сложил табелките на обят предният ден

. По принцип май -трябва да ги слагат поне 12ч. по рано,но ги мързи и не го правят. Не мислете че канадците не се дразнят от това,много ги дразни.Една позната англофонка беше избесняла заради една такава глоба и уж щеше да ги съди ама сега е в Торонто и се хвали че там няма такива проблеми защото си има гараж

.
Между другото тези които сте в Торонто я кажете има ли там такива проблеми?
Ами не са Коледни драми ама като те одрусат 100 долара за това че си заспал след като си се прибрал от работа хич не е приятно.Ама сега вече като вали сняг и чуя нещо подобно на пищящи машини тичам да видя къде пискат че човек може да лудне тамън паркираш на една улица и тия минат и от там.Вчера се дебнехме кат луди.Бяха окопирали с табели цялата махала

Много смешно всички съседи по пантофи тичат по околните улицата да видят къде са табелите