Коледно парти

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Коледно парти

Мнение от bgmontreal »

http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Optimist Creed

.

Мнение от Optimist Creed »

"Kude? Collиge Jean-de-Brйbeuf 3200, chemin de la Cфte Ste-Catherine sreshtu detskata bolniza St. Justine.
Parkingut e bezplaten I naj-udoben otkum Decelles

Tо това добре. :)

Ама това "Kolko? - $10" ... не е много добре.

А бе напоследък,по ни харесваха съобщенията ти. Безплатен концерт, безплатен ...
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
yahoo

Re: .

Мнение от yahoo »

Optimist Creed написа:...
На мен пък точно тези $10 ми харесаха, което значи че ще е
по-спокойно без изненади по български. Последния път като
беше "безплатно" хем отидохме доста по-рано, имаше 10 човека
които бяха "заели" вече всички маси - бяха си запазили места
и за котката на приятелката на съседката :D Естествено нямаше
да стоим прави до стената и си тръгнахме.

Сега се надявам че ще е по-цивилизовано, поне столовете се
надявам да стигнат щом като няма да ги има тези които са там
само защото е безплатно :beer:
pomiar
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от pomiar »

Optimist Creed написа:"Kude? Collиge Jean-de-Brйbeuf 3200, chemin de la Cфte Ste-Catherine sreshtu detskata bolniza St. Justine.
Parkingut e bezplaten I naj-udoben otkum Decelles

Tо това добре. :)

Ама това "Kolko? - $10" ... не е много добре.

А бе напоследък,по ни харесваха съобщенията ти. Безплатен концерт, безплатен ...
Stiga be, pich. Koe na toia sviat e bezplatno :?:
Ami koi shte plati naema na zalata. Drugite neizbejni razhodi...
Sia da ne pochvame i nie kato kanadtsite- za vsichko triabva da plashta (i e vinovno) pravitelstvoto (v sluchaia BG drujestvoto i lichno Drugaria BGmontreal) :wink:
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
Alina

Мнение от Alina »

Абе това само за Коледа ли е или ще организирате нещо и аз Нова година. Щото на мен нещо не ми се стои на едно място и ми се е приходило някъде по Новата... :lol: :lol: :lol:
Alina
Аватар
darksoul

Мнение от darksoul »

здравейте... звучи прекрасно и като условия за заплащане и като място за изпълнение... бях наскоро там за празника Helloween и беше много широко и приятно.
Въпроса е, че забелязах предимно деца и семейства с деца (за мен дете е всичко под 18, че май тука срещнах хора с различно мислене)... нямаше cеlibataire ....крият ли се или в Монреал има само семейства?
Питам защото съм сам, а все пак хората със семейства имат често по-различни проблеми ...хаха не че не върви и с тях приказката :wink:
пътят в живота е едно огромно, равно поле оградено с непристъпни планини някъде там зад хоризонта.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Alina написа:Абе това само за Коледа ли е или ще организирате нещо и аз Нова година. Щото на мен нещо не ми се стои на едно място и ми се е приходило някъде по Новата... :lol: :lol: :lol:
погледни календара

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=8378
Clarissa

Мнение от Clarissa »

darksoul написа:здравейте... звучи прекрасно и като условия за заплащане и като място за изпълнение... бях наскоро там за празника Helloween и беше много широко и приятно.
Въпроса е, че забелязах предимно деца и семейства с деца (за мен дете е всичко под 18, че май тука срещнах хора с различно мислене)... нямаше cеlibataire ....крият ли се или в Монреал има само семейства?
Питам защото съм сам, а все пак хората със семейства имат често по-различни проблеми ...хаха не че не върви и с тях приказката :wink:
Semeinite s detsa trudno shte otidat na iadene, piene i tantsi navyn, takiva "smeseni" zavedenia niama. Zatova sa tam, da zabavliavat sebe si i/ili detsata si nakup, s drugi govoriashti na bg.
Obratno, celibataires sa free to go kydeto im se iska: -) spored sluchaia, taka che... moje bi zatova sa po-malko... ako tova koeto tvyrdish e viarno... :wink:
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Някой чу ли дисководещия какво каза накрая? Просто злоупотреби с полицейщината, за тези думи в БГ просто не зная какво щеше да стане.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Papi написа:Някой чу ли дисководещия какво каза накрая? Просто злоупотреби с полицейщината, за тези думи в БГ просто не зная какво щеше да стане.
kakwo e станало?
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Абе аз бях доста пил, но каза нещо от рода , че БГ не стават за нищо и повече нямал да води парти, а беше едно лайно дали имаше и 20, слабо такова с къдрава коса...
Clarissa

Мнение от Clarissa »

i az ne razbrah, kakvo tolkova se e sluchilo? ne zvuchi priatno... pri cialata podgotovka za sybitieto - hubava zala, platen vhod... koleda, ne razbiram? niakoi bil li e, za da razkaje?
Аватар
Dino
Модератор

А пък...

Мнение от Dino »

Ние бяхме снощи на партито в Монреал, а днес бяхме и на партито в град Кебек.
Естествено, разлика имаше.
Снощното монреалско парти беше по-добро от предишните - голяма посещаемост (въпреки платения вход), не бяхме залети от чалга (поне до 23:30 часа - ние тогава си тръгнахме), барът беше на ниво.
Обаче...
Озвучаването, репертоарът и т.нар. дисководещ бяха под всякаква критика - не може да се сравни дори и с небрежните купони в студентско общежитие.

А за партито в град Кебек - следващият път пак искаме да присъстваме!
Защо?
Отдавна не бяхме виждали толкова приветливи хора, събрали се наистина да се повеселят, а не да одумат другите, да си помрънкат и да се оплачат (от платения вход, от скъпите свещи в църквата, от кебекарите и дискриминацията, от какво ли не).
Тези хора изглеждаха толкова сплотени, просто една голяма компания.
Доброто настроение беше поддържано от професионални музиканти (дуо със собствена техника), които свириха и пяха на живо през цялото време. За съжаление, трябваше да тръгваме не можахме да се насладим до края и на страхотното караоке пеене, което допълваше изпъненията на дуото.
Да не забравим и истинския Дядо Коледа, който зарадва малчуганите с цял чувал подаръци. Е, вярно, тази година Дядо Коледа нямаше "канейдиън експириънс", но сме сигурни, че децата бяха страшно доволни (то се виждаше).
Та така - без официален кетъринг (всеки сам си донесе каквото поиска) и без скъпа и помпозна организация (единствената украса беше една красива коледна елха), празникът се усети много по-силно на това истинско българско парти.

Отново благодарим на нашите домакини и на всички чудесни хора, с които се веселихме!

Даниел и Хриси

P.S.
Входът на партито в град Кебек беше "безплатен" - разходите за него бяха покрити от годишния членски внос. Както разбрахме, този членски внос е доброволен. Оказва се напълно достатъчен за 2 празненства годишно - за 24 май и за Коледа. Както се казва, "скромно, но от сърце".
Вярно, в Монреал празненствата са поне 5-6 пъти годишно, но на тях празникът липсва.
survivor

Мнение от survivor »

Lele, shte vzema sledvashtata Koleda i az da se prislamcha kam kompaniyata v Quebec. Kak go pravite be, hora? Pozdravyavam vi:thumbsup:
bateto

Мнение от bateto »

Na men mi razkazaha prebivavali na partiti,che e bilo meko kazano koshmarno,t.e. silno komersializirano.Na vmesto organizatorite da se postarayat vseki edin ot prisastvashtite da pochuvstva duha na praznika /koleda/ otkrovenno sa demonstrirali prenebregenieto si kam auditoriyata sledvayki edinstvenno ot celta si za poluchavane na oblagi/demek pechalba ot prodadenite vhodni bilete/.
Malki neshta ,kato naprimer podhodyashta koledna ukrasa na zalata /elha i tova onova ,vklyuchitelno i Snejanka i 7te djugeta / bili bi sazdali po podhodyashta atmosfera ,navmesto sled srabskata chalga deto e varvyala v golyama chast ot vecherta DJeya da se izcepi ,yavno ;provokiran ; ot jelanieto na nykoe ;balgarche; da ya podmeni s balgarska -Az izbyagah ot chalgata ot Balgariya za da doyda tuk i da vi vidya Az sashtite idioti ,kato tiya deto gi ostavih,sorey tova ste e poslednata mi izyava koyato napravih za Vas zashtoto Vie balgarite ste Prostaci.A vav sashtoto vreme na tova momchence repertoarat mu 30% e bil srabska muzika i 60% TVARD rock.
Dobre ,che ne sam prisastval na kupona ,stoto kato se znam kolko sam emocionalen nyamashe da ponesa podobno oskarblenie kam balgarite i balgarskata naciya i nyamashe kakvo da spre ;shamarenata fabrika ;i sega styah da pisha gledayki nebeto na romboidi.
Заключено