Hello everybody
prosto bih iskal da popitam neshto za edni moi priateli.
1.Koi popalva ANNEXE 1 - -Samo glawnia kandidat li ili i negowata polowinka
2.demande de residence -sashto,Koi go popalwа?
3.Аннекс 5 - също кои го попълва?
4.и на последно място- ренсеимонтс сюр ля фамии - кои също
го попълва?
Благодаря предварително за вашите отговори
Въпроси относно документите за Букурещ
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
prosto iskam da sam siguren
Hello
Blue passion ,prosto iskam da sam sigure che sam razbral paravilno.
Molia te
samo mi kaji koi ot kogo triabva da se popalni
Tolkova li e trudno
Napishi mi
molia te
Blue passion ,prosto iskam da sam sigure che sam razbral paravilno.
Molia te
samo mi kaji koi ot kogo triabva da se popalni
Tolkova li e trudno
Napishi mi
molia te
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аха, точно така!Силвия написа:Всички документи с изключение на анеск 5 се попълват и от двамата кандидати.
Успех!
Попълваш, пращаш и чакаш...

Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Zashto se draznite ot choveka be?toi pita-ako ne vi haresva kak pita ,ne mu otgovariaite! A vie hem otgovariate ,hem mu se darvite!! Kade e logikata! Vie deto ste veche tam i vi e pisnalo ot kandidat-emigrantite ,prosto nedeite da chetete pisanoto ot nas ,a si se profiliraite samo v vashte si temi!!!!!!!!!!!!! Mnogo me e iad!!
Ta ,eto az kakvo popalnih i izpratih
-
annexe 1 -popalnen ot 2-mata
IMM 5406- ot dvamata
IMM 0008 -ot glavnia kandidat samo
annexe5 -samo ot glavnia
uspeh ot men na vsichki!!
I ne me pliuite drugite ,zashtoto sam si popalnila verno dokum. i sigurno sam edinstvenata deto sam prochela bukva po bukva instrukciata i na 2-ta ezika!!!!!!!!!
-
IMM 5406- ot dvamata
annexe5 -samo ot glavnia
I ne me pliuite drugite ,zashtoto sam si popalnila verno dokum. i sigurno sam edinstvenata deto sam prochela bukva po bukva instrukciata i na 2-ta ezika!!!!!!!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Anicata,anicata написа:Zashto se draznite ot choveka be?toi pita-ako ne vi haresva kak pita ,ne mu otgovariaite! A vie hem otgovariate ,hem mu se darvite!! Kade e logikata! Vie deto ste veche tam i vi e pisnalo ot kandidat-emigrantite ,prosto nedeite da chetete pisanoto ot nas ,a si se profiliraite samo v vashte si temi!!!!!!!!!!!!! Mnogo me e iad!!
-
IMM 5406- ot dvamata
annexe5 -samo ot glavnia
на въпроса на David сме отговорили 3-ма души : Blue passion, Силвия и аз. С изключение на не много адекватната реакция на първия, Силвия и аз отговаряме точно, културно и с настроение. Така че ще си позволя да те помоля следващия път, когато използваш множествено число, да бъдеш малко по-внимателна, за да не се получават недоразумения...
По-редно би било, когато отправяш забележка към някой, да се обърнеш към него, а не да пишеш и да слагаш всички отговори по темата под един знаменател...
Освен това трябва да се учим да реагираме по-спокойно, защото с такива емоции, думи и реакции в Канада шанса не би бил на наша страна, нали?

Надявам се да не съм те засегнал с нещо...просто не търпя груб тон и неточности...независимо от адресанта им

Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...