Днес като си купувах карта за градски транспорт от депаньора,продавача ми каза,че щяло да има увеличение на месечните карти от Януари на 61 долара!?Някой чувал ли е нещо подобно?
Blue Passion написа:Днес като си купувах карта за градски транспорт от депаньора,продавача ми каза,че щяло да има увеличение на месечните карти от Януари на 61 долара!?Някой чувал ли е нещо подобно?
Predi 3g. kartata beshe 50$,benzina 0,60 ,a cigarite petarka ,za naemite da ne govorim, za cenite na imotite vaobshte,a sega kvo stava ,cenite drugi zaplatite sashtite.Ey na tova mu vikam standart na givot,a na toya deto me izlaga PREDI 3god. Canada N1 Po standart na givot mi ide da mu schupya rachichkite ,ako go sreshtna.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
I na6ite 6te gi wdigat, ako towa 6te wi uspokoi Za studenti i pensioneri ostawa sa6tata cena, no ostanalite dago duhat. Dosega be6e 62$, sega ne znam kolko 6te e.
И картата за влака до Ст.Лоран става почти 100 кинта, май 95. Но пък ще почва да важи и за рейсове и метро за компенсация. Сега е 75 и важи само за влака.
Инафлация казват, и повишаване на цените на петрола. Шшши...