PISHETE MI OT CANADA i BG - prashtam kiselo zele, lukanki...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
chavdar_71

PISHETE MI OT CANADA i BG - prashtam kiselo zele, lukanki...

Мнение от chavdar_71 »

:roll: Zdraveyte vsichki - Bulgaria & Canada !!!
1. Utre e 2-riya mi Francais urok. :?
2. Ne sam sabral oshte nito edin dokument ot neobhodimite.... :x Gadno, a?

Povecheto ot vas sigurno poznavat useshtaneto, nesigurnostta i straha, che predizvikatelstvoto e po-golyamo ot obiknoveno. Ezik ot nulata, biurokratichni spanki po vadene na documenti, noshtno uchene na dumi, sprejeniya i vremena, po-malko vnimanie kam semeystvoto i deteto prez weekend-ite .... :evil: Nepriyatna kartina za predstoyashtite pone 10-11 mesetza, ako ne i poveche... Sled tova I N T E R V I E W (ako izobshto stignem dotam de), i posle razdyali s rodnini (sarditi ili veseli), treperene ot novata strana i t.n. i t.n. No da ne izbarzvam...

:idea: I taka, vsichki, koito ste v Canada - mojete da me motivirate i okurajavate na e-mail-a , a sashto v SKYPE, MSN i kakvoto predlojite.
SHTE OTGOVARYAM NA VSICHKI BEZ IZKLIUCHENIE. Moga da vi bada vrazka s BG i da vi varsha vsyakakvi uslugi tuk - da pravya kompoti , liutenitzi, zele i da vi gi prashtam s koleti, katzi, bidoni i damadjani ... :P :P :P

PISANETO E ZADALJITELNO za Burgazlii i Plovdivchani . :evil:
Az sam ot Burgas, ot 4 godini jiveya v Plovdiv.
KOGATO se mstihme ot Bs v Plv, kazah na priyatelite si, che tova e samo nachaloto na mesteneto na zapad :D

AKO IMA I DRUGI, KOITO SEGA SE ZAHVASHTAT s urotzi, dokumenti i prochee, neka sashto mi pishat , za da si pomagame i saztezavame po patya kam Canada.

A, mejdu drugoto - tezi uchitelki po FRENSKI sami li si pishat telefonite tuk ili naistina nyakoi ot vas gi poznava. AKO POZNAVATE CHITAVI takiva v Plovdiv, molia sashto da mi pishete.

Na SKYPE sam chavdar_71 - stoya do kasno - 9-10 pm I TO KANADSKO VREME, taka che nyama problemi i da si pogovorim - Haide stiga tolkova, che edva li nyakoi shte go chete tzyaloto

Zavijdam na vsichki - dori i natezi, koito sa na 3 urok po Francais! :twisted: M e e e erd
Joy

Мнение от Joy »

Аааа,грешиш,че никой няма да чете... :D
Moga da vi bada vrazka s BG i da vi varsha vsyakakvi uslugi tuk - da pravya kompoti , liutenitzi, zele i da vi gi prashtam s koleti, katzi, bidoni i damadjani ...
С такива съблазни, гледай сега темата ти как ще бие рекорда за най-четена! :lol:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Стига флъдва форума де, ние и от един път разбираме :?
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

ne sym от Бургас,ни от Пловдив,даже не съм от Канада,не знам как ще се разбера с теб,искам луканка,кисело зеле и лютеничка.За какво да ги разменя???????
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Уреди една игра на рулетка във Вегас :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
NaviD

Какъв ентусиазъм

Мнение от NaviD »

А, още един открил Канада на картата.
Искаш да те окуражават-споко пич, почети малко форума. Ентисиазма ти ще спадне бързо...освен ако не умираш от глад. И понеже още си в България що не вземеш да пишеш на БЪЛГАРСКИ :evil: :evil: :evil:
lef4o

Pour ouest /i lukanki

Мнение от lef4o »

Здрасти ,вдигам ръка да кажа ,че и аз така.
На твоето дередже съм горе долу .Начало,толкова начало че досега не само четем форума и не смеем да мислим за присъединяване ,макар че си принадлежим на идеята и то отдавна.
Добре,желая ти успех и бързо напредване с езика.
Иначе нищо против софиянци ,но гледай следващата стъпка на запад да е голяма,пожелавам ти го.
Успех.
Ще продължавам напред ,винаги верен на себе си ,независимо какво ще ми струва.
chavdar_71

NaviD - ше ме баннат заради теб

Мнение от chavdar_71 »

NaviD, колкото до откриването на Канада на картата, ще премълча отговора си, за да не ме"баннат" ( хубава българска дума, също като "флъдват" (цитат Модератор) вместо - наводняват) поради непристойно поведение. А иначе речникът ми в тази посока е доста богат на няколко езика (с изключение на Francais за съжаление)...

Само едно искам да ти кажа - ако някой милее ТОЛКОВА за българското, а никът му е NaviD, едва ли трябва да се отваря патриотично на никове като Chavdar, Ivan, Dragan или Petar, защото ще изглежда като пълен ПАЛЯК !!! (пренебрежителна форма от "палячо"-дума с италиански произход, образувана неправилно по подобие на "маляк" от "малчо")

Тъй че.... карай го по-спокойно и не се превъзбуждай много в стремежа си към недостижимото величие....

Карай го по агаля - агаля. Целувам те по устните.
chavdar_71

Опа = извинявам се (на български)

Мнение от chavdar_71 »

а колкото до ЛАТИНИЦАТА в първото ми "постнато" (luv U forum bitch) съобщение, --- ами просто не мислех че има вариант БГ-канадците да го прочетат ако е накирилица...

Поздрави на Модераторите и успех в битката!!!
Аватар
sara
Рошава гарга

Re: PISHETE MI OT CANADA i BG - prashtam kiselo zele, lukank

Мнение от sara »

chavdar_71 написа: Moga da vi bada vrazka s BG i da vi varsha vsyakakvi uslugi tuk - da pravya kompoti , liutenitzi, zele i da vi gi prashtam s koleti, katzi, bidoni i damadjani ... :P :P :P
Чавдаре, много скъпо ще ти излезе тая кореспонденция :lol:
Аватар
mariane

Мнение от mariane »

Molia prati edno byrense rakiika edno bidon4e sas kisalo zele lozovi lista za sarmisi okolo 100 kg. lykanka xm edno pe4eno koledno prasense pls. Eto adresa ................................................
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

... изпекох прасето...ама чак сега видях, че няма адрес ---ще го оставя на верандата, докато получа адрес, а пък дано някой мигрант да не го открадне (нали знаете, че и в БГ вече имаме ...

Канадска поговорка : " Когато прасето и пуйката са на верандата, добре препечени и генно подобрени, не си разваляй настроението като стреляш с халосни по минаващи 'МИГРАНТИ ! И дум-дум ще свършат работа ..."
Последно промяна от chavdar_71 на Нед Ное 28, 2004 1:37 am, променено общо 3 пъти.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Кума Лиса написа:Уреди една игра на рулетка във Вегас :D
Руска ли?
chavdar_71

Мнение от chavdar_71 »

babinoyarentze

Мнение от babinoyarentze »

merde, брато,
налягай яко учебниците и няма да се пуашиш - където има път има желание.... ъъъ пардон, обратното :)
няма значение - желая ти от все сърце много успех и сбъднати мечти :)
Заключено