MOJE LI I ZA QU I FED. CA EDNOVREMENNO?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ULIA

MOJE LI I ZA QU I FED. CA EDNOVREMENNO?

Мнение от ULIA »

Niakoj da znae moje li da se kandidatstva za quebec, dokato 41 meseca ot federalnata procedura sa minali i niama nikakvo razdvijvane tam? Po-dobre oshte 12 mes. chakane za Quebec, otkolkoto oshte 42 za Fed.Ca :P :P
Натали

Re: MOJE LI I ZA QU I FED. CA EDNOVREMENNO?

Мнение от Натали »

ULIA написа:Niakoj da znae moje li da se kandidatstva za quebec, dokato 41 meseca ot federalnata procedura sa minali i niama nikakvo razdvijvane tam? Po-dobre oshte 12 mes. chakane za Quebec, otkolkoto oshte 42 za Fed.Ca :P :P
Ne moje da candidatstvash za Quebec, osven da se otkajesh ot federalnata chast, togava imash tozi shans. Uspeh
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Може да се кандидатства и за Квебек без да се отказвате от федералната част!Базирам се на това,че трима души го направиха от кандидатстващите 2001 -2002 и успяха и са си там вече.И най-интересното е че от федералната са ги потърсили за да ги попитат само дали се отказват от процедурите си по федералната част.И още една интересна подробност минаха със документите на английски без да правят преводи на френски,но учиха сериозно френски.Никаде в официален сайт не пише че не може парелелно.А и никой няма да ви върне парите,които ще наливате в момента.
Успех!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Заключено