съвети за кандидат-емигрантите в Квебек
съвети за кандидат-емигрантите в Квебек
То че няма да се откажа да кандидатствам за виза, няма, но съм бил вече имигрант - в Англия (Лондон) - и знам колко е трудно. Много е трудно, върнах се в БГ, не защото беше трудно, а защото родителите ми бяха болни. Много ще бъда благодарен на хората, които вече са в Квебек, да споделят какви трудности са срещнали в началото. Намира ли се лесно работа, разбира се неквалифицирана, ще можем ли да покриваме първоначалните си разходи и т.н... Защото като бях в Англия първите две-три седмици едва си намерих работа, парите почнаха да се топят с огромна скорост, после се изгърбих от работа и самосъжаление, а на шестия месец (и то благодарение на късмета си) вече си свирках и мечтаех...
Re: съвети за кандидат-емигрантите в Квебек
Премествам темата от форум Канада във форум Живот в Квебек.
- DrJack
- Обратна връзка:
Golemi nadejdi i golemi razo4arovaniq - stryva si 4ovek da doide zaradi opita i pasporta.
Ina4e v severna amerika ima zna4enie samo kolko pari i kakvi vruzki imash - kato v BG e.
Discriminaciq kolkoto iskash.
Namiraneto na dobra rabota e sushto kato v BG - vupros ma pazarno tyrsene i kusmet.
Ina4e v severna amerika ima zna4enie samo kolko pari i kakvi vruzki imash - kato v BG e.
Discriminaciq kolkoto iskash.
Namiraneto na dobra rabota e sushto kato v BG - vupros ma pazarno tyrsene i kusmet.
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Niskokvalificirana rabota mojesh da namerish po4ti bez problem oshte na purvata sedmica ako znaesh gore-dolu na razgovorno nivo frenski ili angliiski... ne e zaduljitelno i dvata. Ako ne namerish bez problem mojesh da izleznesh na social.
Za kvalificirana rabota po specialnostta.. neznam.. ve4e edin mesec tursia i do sega tri telefonni obajdania i edno intervu i vse oshte nikakvi rezultati... no ima primeri, koito pokazvat, 4e do dva ili tri meseca.. spored kusmeta moje da se nameri kvalificirana rabota. Kusmet.
Za kvalificirana rabota po specialnostta.. neznam.. ve4e edin mesec tursia i do sega tri telefonni obajdania i edno intervu i vse oshte nikakvi rezultati... no ima primeri, koito pokazvat, 4e do dva ili tri meseca.. spored kusmeta moje da se nameri kvalificirana rabota. Kusmet.