Здравейте всички във форума.
Моля Ви за някой уточнения. Чета официалните сайтове за имиграция, коментарите във форума, и пак нещо ми убягва. Аз съм семеен с едно дете на 5 години. И двамата с жена ми сме висшисти / то едни висшисти но все пак сме с дипломи /, икономисти, на 32г. От Варна сме. Искаме да имигрираме във Канада и по точно Квебек.
Та сега въпросите към всички Вас.
1. Сертификата за селекция с формат PDF ясно от къде, попълвам го и как го изпращам - по мейл или по куриер?
2. Къде го изпращам в Букурещ или в Виена?
3. Таксата така и не я открих - открих само таксата за виза - но това е доста далече така като си мисля.
4. Преводите на дипломите, актовете за раждане и т.н. с сертификата ли ги изпращам или...?
5. И въобще имаме ли шанс, или докато не опитаме нищто не се знае?
Та за начало това ни е напълно достатъчно. Предварително Ви благодаря за отговорите.
от каде да започна процедурата?
- lz2arn
- Обратна връзка:
1. По желание (пари/сигурност)
2. Виена
3. Виж тук Някъде на стр. има такси (fees), но по-добре почни от началото.
4. Да (всъщност не. Сертификат ще получиш едва след интервю
Сега говорим за DCS /Demande de certificat de selection/)
5. ?!? Като 3. На страницата има цялата процедура до визите, вкл. онлайн проверка на шансовете.
Късмет!
ПП Личи ли ми, че обичам скоби, или са малко?
2. Виена
3. Виж тук Някъде на стр. има такси (fees), но по-добре почни от началото.
4. Да (всъщност не. Сертификат ще получиш едва след интервю

5. ?!? Като 3. На страницата има цялата процедура до визите, вкл. онлайн проверка на шансовете.
Късмет!
ПП Личи ли ми, че обичам скоби, или са малко?

Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Аз бих те посъветвала да дойдеш на някоя от срещите във Варна. Такива си организираме през седмица, в неделя. Следващата среща би трябвало да е на 28-ми този месец. Аз най-вероятно няма да мога да присъствам, но ще има доста хора, които можеш да попиташ за всичко, което не ти е ясно. Все пак напоследък доста хора изпратиха първи документи (DCS) и още им е прясно кое как става.
Сега само ще ти кажа, че документите се пращат или с куриер, или по пощата (препоръчано с обратна разписка, въздушна поща). Ние лично всичко пращахме по пощата и не сме имали никакви проблеми.
Късмет
и ще се радвам ако дойдеш на някоя среща 
Сега само ще ти кажа, че документите се пращат или с куриер, или по пощата (препоръчано с обратна разписка, въздушна поща). Ние лично всичко пращахме по пощата и не сме имали никакви проблеми.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites