Ima li problem s prenasjaneto na PC chasti prez letishteto?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
SNS

Ima li problem s prenasjaneto na PC chasti prez letishteto?

Мнение от SNS »

Moje li njakoj da mi kaje dali shte mi napraviat niakakav problem ako si prenesa computera na chasti?Kade da gi sloja v rachnija bagash ili v osnovnia?
In God we trust.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Не, няма да имаш никакъв проблем. Ние пренесохме PC-то на части + лаптоп в един от куфарите. По идея на БГ-митницата трябва да се декларират, но на нашите митничари хич не им се занимаваше и ни пратиха да минем през зеления коридор, т.е. не сме декларирали нищо - нито техника, нито пари. На митницата в Канада ти искат опис на нещата които внасяш и толкова.
bp_de

Мнение от bp_de »

Ne se zanimawai s takiwa gluposti-zenite na PC ttata sa na mnogo dobri zeni- pone w BC- az kupuwax za sestra mi - i se poraztarsix- markowa maschina move da si namerisch mnogo ewtino.wzemi si samo soft ot BG. drugoto go ima w Canada.
naydennaydenov

Мнение от naydennaydenov »

bp_de написа:Ne se zanimawai s takiwa gluposti-zenite na PC ttata sa na mnogo dobri zeni- pone w BC- az kupuwax za sestra mi - i se poraztarsix- markowa maschina move da si namerisch mnogo ewtino.wzemi si samo soft ot BG. drugoto go ima w Canada.
Abe to i software ima v Canada :)
Аватар
vik

Мнение от vik »

daite niakakvi tzeni na PC-ta za da imam predstava...
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Няма никакви проблеми с пренасянето на компютър на части. В Канада цените на новите компютри наистина са добри, но ако компютърът ти е нов (разбирай - поне Celeron-1000 или еквивалент), е по-изгодно да си го вземеш отколкото да го продаваш и тука да си купуваш нов.
Заключено