Moje li njakoj da mi kaje dali shte mi napraviat niakakav problem ako si prenesa computera na chasti?Kade da gi sloja v rachnija bagash ili v osnovnia?
Не, няма да имаш никакъв проблем. Ние пренесохме PC-то на части + лаптоп в един от куфарите. По идея на БГ-митницата трябва да се декларират, но на нашите митничари хич не им се занимаваше и ни пратиха да минем през зеления коридор, т.е. не сме декларирали нищо - нито техника, нито пари. На митницата в Канада ти искат опис на нещата които внасяш и толкова.
Ne se zanimawai s takiwa gluposti-zenite na PC ttata sa na mnogo dobri zeni- pone w BC- az kupuwax za sestra mi - i se poraztarsix- markowa maschina move da si namerisch mnogo ewtino.wzemi si samo soft ot BG. drugoto go ima w Canada.
bp_de написа:Ne se zanimawai s takiwa gluposti-zenite na PC ttata sa na mnogo dobri zeni- pone w BC- az kupuwax za sestra mi - i se poraztarsix- markowa maschina move da si namerisch mnogo ewtino.wzemi si samo soft ot BG. drugoto go ima w Canada.
Няма никакви проблеми с пренасянето на компютър на части. В Канада цените на новите компютри наистина са добри, но ако компютърът ти е нов (разбирай - поне Celeron-1000 или еквивалент), е по-изгодно да си го вземеш отколкото да го продаваш и тука да си купуваш нов.