Току-що получих информацията - изпитващата тази сесия е една мулатка, която и преди е идвала за интервютата. МНОГО Е СВЯСТНА! просто хората, които сега ще се явяват на интерю са големи късметлии! Говори много ясно, всичко й се разбира. Нищо не е питала на английски, задава само въпроси на френски и то от обичайните въпроси. Интервюто протича много приятно и без изненади.
Успех на всички тази сесия!
Знам кой е изпитващия тази сесия
-
Много ти благодаря, Meggiе! Страшна си!
Не можеш да си представиш колко ми олекна, но ако някой е бил при нея на интервю, моля да пише повече подробности за това на какво набляга на интервюто.
Голяма молба имам и към хората, които днес - 15.11 бяха на интервю, моля Ви пишете ни как Ви мина интервюто. Ако знаете само колко народ тръпне в очакване. Предварително Ви благодаря!!!

Не можеш да си представиш колко ми олекна, но ако някой е бил при нея на интервю, моля да пише повече подробности за това на какво набляга на интервюто.
Голяма молба имам и към хората, които днес - 15.11 бяха на интервю, моля Ви пишете ни как Ви мина интервюто. Ако знаете само колко народ тръпне в очакване. Предварително Ви благодаря!!!