Знам кой е изпитващия тази сесия

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Meggie

Мнение от Meggie »

Току-що получих информацията - изпитващата тази сесия е една мулатка, която и преди е идвала за интервютата. МНОГО Е СВЯСТНА! просто хората, които сега ще се явяват на интерю са големи късметлии! Говори много ясно, всичко й се разбира. Нищо не е питала на английски, задава само въпроси на френски и то от обичайните въпроси. Интервюто протича много приятно и без изненади.
Успех на всички тази сесия!
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

ГОРЕЩИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!! :wave: Това е много успокояваща информация доста хора ще си отдъхнат - е не изцяло разбира се. Пожелавам Успех на всички кандидат емигранти стискам палци. :thumbsup:
zaka4livka

Мнение от zaka4livka »

Strahotna si Meggie!!!!!!Mnogo ti blagodaria 4e pisa i uspokoi vsi4ki trepereshti:-))Shumno si otdahvam i az .Uspeh na vsi4ki !
gergana

Мнение от gergana »

Много ти благодаря, Meggiе! Страшна си! :D
Не можеш да си представиш колко ми олекна, но ако някой е бил при нея на интервю, моля да пише повече подробности за това на какво набляга на интервюто.
Голяма молба имам и към хората, които днес - 15.11 бяха на интервю, моля Ви пишете ни как Ви мина интервюто. Ако знаете само колко народ тръпне в очакване. Предварително Ви благодаря!!! :P :beer:
pelix

Мнение от pelix »

Nie se prisyediniawame kym mnenieto na Gergana , i ochakwame s netyrpenie otziwite na minalite interwq dnes . :D
LaRue

Мнение от LaRue »

Отговора е naskoflex :lol: :P :idea: :?:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Стига бе пич само разваля ме дисциплината,аз изпитвам по други критерии-например емиграция към спалня,баня,под-ти кво си мислиш и тук са важни езиковите познания :D :D :D
TNT

Мнение от TNT »

...
Заключено