Здравеите,
Трябва ли да пращам банкова референция с първите документи до Виена, или е достатъчно да си извадя такава, няколко седмици преди интервюто.
Благодаря!
Банкови референции!
LaRue, извинявай за загубеното време. Може би и аз поради причината която сочиш, не съм губил време да се ровя. Но все пак аз съм в положение на търсещ, така че ти си прав. Прочетох всичко и намерих това което ми е нужно, мерси!
Не намерих обаче нещо, което ме интересува във връзка с този въпрос, а именно: Ако имам сметка в бг-лева, която е достатъчна да покрие разходите по процедурата и изискванията за "джобни" през първите 6 месеца (имам предвид това което те изискват да имаш), трябва ли референцията да е в CAD или в USD, или ще са доволни и на референция в български лева? Питам това, защото ми е нерентабилно да обръщам, в момента, цялата сума в чужда валута.
Не намерих обаче нещо, което ме интересува във връзка с този въпрос, а именно: Ако имам сметка в бг-лева, която е достатъчна да покрие разходите по процедурата и изискванията за "джобни" през първите 6 месеца (имам предвид това което те изискват да имаш), трябва ли референцията да е в CAD или в USD, или ще са доволни и на референция в български лева? Питам това, защото ми е нерентабилно да обръщам, в момента, цялата сума в чужда валута.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Приемат банкови референции във всякаква валута, включително и в български левове. Интервюиращият на място извършва изчисленията като обръща валутата в CAD по курса на деня. На него му е ясно, че дойде ли време за заминаване, емигранта няма да тръгне с българските левове или най-малкото ще е принуден да ги обмени в Канада.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- Дякон Игнатий
Ne e nujno da pravish nikakvi tranzaktzii.Prosto v Referenciata se ukazva kakva suma imash v leva naprimer 9861lv. i pomoli slujitelia da vpishe v doc. na kakva suma napr. v CAD otgovaria po kursa na denia..... referentzia se prashta sega i na interviuto triABva da imash priasna napr. 7-10 dni predi interviuto...Uspeh...
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ