Банкови референции!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
petergp

Банкови референции!

Мнение от petergp »

Здравеите,

Трябва ли да пращам банкова референция с първите документи до Виена, или е достатъчно да си извадя такава, няколко седмици преди интервюто.

Благодаря!
LaRue

Мнение от LaRue »

Трябва.
Извинявай, но защо не погледна 10-15 теми по-назад за да намериш отговора сам, а пусна нова тема?
Времето на всички ни е ценно :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
petergp

Мнение от petergp »

LaRue, извинявай за загубеното време. Може би и аз поради причината която сочиш, не съм губил време да се ровя. Но все пак аз съм в положение на търсещ, така че ти си прав. Прочетох всичко и намерих това което ми е нужно, мерси!

Не намерих обаче нещо, което ме интересува във връзка с този въпрос, а именно: Ако имам сметка в бг-лева, която е достатъчна да покрие разходите по процедурата и изискванията за "джобни" през първите 6 месеца (имам предвид това което те изискват да имаш), трябва ли референцията да е в CAD или в USD, или ще са доволни и на референция в български лева? Питам това, защото ми е нерентабилно да обръщам, в момента, цялата сума в чужда валута.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Приемат банкови референции във всякаква валута, включително и в български левове. Интервюиращият на място извършва изчисленията като обръща валутата в CAD по курса на деня. На него му е ясно, че дойде ли време за заминаване, емигранта няма да тръгне с българските левове или най-малкото ще е принуден да ги обмени в Канада.:)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Ne e nujno da pravish nikakvi tranzaktzii.Prosto v Referenciata se ukazva kakva suma imash v leva naprimer 9861lv. i pomoli slujitelia da vpishe v doc. na kakva suma napr. v CAD otgovaria po kursa na denia..... referentzia se prashta sega i na interviuto triABva da imash priasna napr. 7-10 dni predi interviuto...Uspeh...
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено