render написа:hi,
imali nqkoi ot na6te koito raboti tam(v kvebek ili v canada izob6to) 3d gameindustriqta ili 3d animaciq ,ili pone nqkakav grfi4en dezain
в монтреал има носител на Ами и номиниран за Оскар българи, а другия номиниран за Оскар беше тук до скоро. Има много хляб, но как става точно ...
Dobre de, ne moga da razbera, zashto tazi tema v koiato choveka pita za vuzmojnostite za rabota e v "Mandja s grozde", a ne tam kadeto toi si ia pusna,kadeto i drugite chetovoditeli, lekari, zabolekari , programisti i dr zadavat sashtia vapros? Ili vijdate neshto obshto mejdu neia i "Neshto stava s foruma" i "Kanadzite klonirat muhi" i pr podobni temi?I vse sashtoto anonimno mestene.
Последно промяна от niki_70 на Нед Ное 14, 2004 11:12 am, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
greshka, az misleh da ia mestia v Forum Canada i da ostavia link tuk, ne e triabvalo da hodi v manjata...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
neka temata e tam kadeto q slogite,iskah prosto da poprikazvam snqkoi koito e tam i raboti ne6to shodno s moita rabota ,6toto mai sam negativno nastroen kam imigriraneto i imame tarkaniq v sem.
poznavam animatori v Toronto deto postoianno sa bez rabota
vij, v California ima rabota za game developeri
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
render написа:hi,
imali nqkoi ot na6te koito raboti tam(v kvebek ili v canada izob6to) 3d gameindustriqta ili 3d animaciq ,ili pone nqkakav grfi4en dezain
Za graphic designer postnah dva site-a, v temata Rabota v Communications.
Raztyrsi se iz neta, vij naprimer centyra NAD v Montreal (www.nad.qc.ca), koito e dosta prestijen i bylva predimno takiva kadri. Ot animatsia ne razbiram, no mai ima dosta bg animatori naokolo, i ne znam niakoi da e bez rabota... no... moje i da byrkam...