Zdraveite saforumci,
Obra6tam se kam tezi koito sa ve4e zad okeana i se zanimavt sas "Fine arts and applied art Graphic design or communications" imam predvid vsi4ko ot: Graphic design, web design, illustration, BD, 2D 3D animation, FX, space design, outdor advertising... interesuva me kakva e atmosferata, koi sa gradovete-centrove na tazi industria, vazmojnostite za realizacia;) iziskvaniq pri kandidatstvane za podobni pozicii i izob6to ima li hliab za takiva hora.
Znam che Canada e "mekata" na tazi industria i 6te se radvam ako niakoi spodeli opita si.
Blagodaria Vi predvaritelno
P.S.
Kato za men niakolko dumi 3-ma sme Tia 6te e vode6tia Toi e na 9meseca. Az se zanimavam s izbroenite ne6ta. I do kraia na godinata teparva 6te si puskame dokumentite a posle "Dai Boje":))
Fine arts and applied art Graphic design or communications
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
v golemite centrove sa concentrirani teia raboti makar che chuh che Saskatchewan imalo animacia...
az imah web desing business no go izostavh shtoto kitaicite rabotiat za stotinki
ako si dobar - moje i da se plasirash...prigotvi si portfolio
az bih otishal v montreal/vancouver/toronto....v ottawa ima IT no ne znam za GD.
good luck.
az imah web desing business no go izostavh shtoto kitaicite rabotiat za stotinki
ako si dobar - moje i da se plasirash...prigotvi si portfolio
az bih otishal v montreal/vancouver/toronto....v ottawa ima IT no ne znam za GD.
good luck.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.