Sled medicinski, v ochakvane na viza se ochertava razvod
Sled medicinski, v ochakvane na viza se ochertava razvod
Molja vi za savet. Az sam vodestia kandidat ot semejstvoto i sme sled medicinski. Za sazhalenie po prichini izvan men se nalaga da se razveda. Molja ako njakoj znae da mi kazhe dali da uvedomja Viena, i kakvo ste posledwa. Dali ako deteto bade dadeno na men ste ima uslozhnenia da dojda v Ca?
Octopus
Jalko, che se poluchava taka
No, tryabva da uvedomish Viena za promyana na semeynoto polojenie. Mislya, che nyama da se poluchat uslojneniya ako deteto e s tebe, no tryabva saglasieto i na drugiya roditel. Vse pak az ne sam semeen i ne znam vsichki detayli, taka che dano nyakoy si spodeli opita i znaniyata s tebe.
Uspeh!

Uspeh!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

zdravei,
yjeliavam za spohodiloto te.
Mislia che triabva da yvedomish vlastite,a nali i taka pishe v saita im.Pri kakvato i da e promiana v sem .polojenie ,profesia i t.n.da se yvedomiat.
A ako syprygata ti e razbrana i bez da dadat na teb deteto,tia shte go pysne s teb.No po printcip znam che na granitca se iska niakakvo ydostoverenie che syprygata ti e syglasna deteto da putuva s teb zad granitca./dori i da ne ste razvedeni/
Jelaia ti kysmet!!
yjeliavam za spohodiloto te.
Mislia che triabva da yvedomish vlastite,a nali i taka pishe v saita im.Pri kakvato i da e promiana v sem .polojenie ,profesia i t.n.da se yvedomiat.
A ako syprygata ti e razbrana i bez da dadat na teb deteto,tia shte go pysne s teb.No po printcip znam che na granitca se iska niakakvo ydostoverenie che syprygata ti e syglasna deteto da putuva s teb zad granitca./dori i da ne ste razvedeni/
Jelaia ti kysmet!!