Zdraveite, molia da mi kaje niakoi slednoto neshto! koga se izprashta kvitansiata za platena taksa za razglejdane na dokumenti???znachi nie minaxme on line testa i mi izpratixa ot kade da si svalia aplikeishana.znachi populnix go podgotvix si vsichki dokumenti natorialno zavereni i prevedeni(abe vsichko koeto se iska) . misalta mi e, da izprashtam li s tozi komplekt beleshkata za taksa za razglejdane na dokumenti i bankovata referentia ili te shte mi gi poiskat otdelno????
dlagodaria predvaritelno!!!!!!!
ICQ 33136614
Без квитанция за платена такса и без копие от банковата референция просто няма да ти разгледат молбата.Така,че не само ги приложи, но и ги постави най огторе на видно място!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Te kato ne vidiat doc. za taxa i banc. reference moje da si pomislat che iskate samo da si korespondirate .....ZADALJITELNO se prashtat vednaga pod molbite ( v saita si ima posledovatelnost na podredbata na vsichki doc.) sireneto e s pari kamo li molba za emigratzia...USPEH
Zdravei Bertone,
v momenta podgotviam parvite dokumenti,no ne mi e iasno on line testa
izprashtash li go niakade ili e samo za tvoia informacia?Triabva li da polucha odobrenie ot kanadskoto posolstvo i togava da izpratia blankata
DCS pridrujena s komplekta lichni dokumenti?
Blagodaria i uspeh!!!
Он лайн теста е за твоя консумация, но не пречи да им го пратиш. Според мен така би улеснил проверяващия само да свери данните в него с твоите данни. Във всеки случай не пречи.
Изпращаш всичко наведнъж, включително и документ за платена такса.