S 20 bona mojesh spokoino da iskarash 7-8 meseca i da ti ostanat zaNoname написа: НИКОГА, преди да тръгна за Канада не ми е минавала мисълта, че мога да мина на социал. Дори и сега съм убеден че няма да стигна дотам. Но нося (заедно със съпругата ми разбира се) отговорност за 2 деца и трябва да съм подготвен ако се стигне дотам, че да ни свършат парите. Колкото до тях, смятам че сумата с която влязохме (>20К) е прилична, но рано или късно ще свърши.
samoleta obratno, ako dotogava ne si si nameril rabota.
Pochnah sled 3.5 meseca tarsene. Sega mai shteli da vsimat oshte edinЗа съжаление търсенето на работа тук е цяло изкуство и се иска време да се намери добра такава. Надявах се, че двете ми висши образования (едното е Computer Science)
nashenec, koito bil doshal predi niama i 2 meseca - kasmetlia !
Microsoft e bita karta, no derzai. Ako znaesh niakakav unix shte ti e po-lesno.и няколкото сертификата от Майкрософт ще ми помогнат да започна сравнително бързо работа в бранша, но уви
100% saglasen.Естествено general labour може да се почне на следващия ден, но напълно съм съгласен с мнението, че след като прекараш 10 часа във фабриката, после няма да ти до самоусъвършенстване и пускане на резюмета.
Taka e, brato, az pusnah i az tolkova v CIALA Canada, poluchih niakolkoВече пуснах над 200 резюмета, които доведоха до няколко телефонни обаждания без продължение.
prazni telefonni obajdania, napravih 4 interviuta i me poiskaha ot 2 mesta.
Nema labavo.. No da znaesh : kadeto i da otidesh - parvata rabota se
namira trudno, vtorata e mnogo po-lesna; vervai mi za tova - rabotil sam
v 4 strani i vinagi e bilo taka.
Nikoga nemoje da si 100% podgotven bez da si bil predi tam, no teziЗа едно обаче съм съгласен - много българи пристигат тук неподготвени и недостатъчно информирани!
deto idvat direktno ot BG naistina pasat domatite s kolcite i sa nai-zle..
Hashte shte naemat hora ot Nova Godina, pusni mi edno rezume na
lichnite saobshtenia ako iskash..
da vidia dali shte moga