problem s pasporti

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
agnesa terzyiska

problem s pasporti

Мнение от agnesa terzyiska »

Zdraveite,

edva li niakoe e imal takyv problem , no da pitam.S edna priatelka si pratihme pasportite ot Paris bez da predplatim vryshtaneto im.O-o-o ne byrzaite da ste sarkasti4ni i da si mislite kak mojem da napravim podobna glupost .Obhodili sme vsi4ki ekspresni uslugi v Paris-DHL, FedEx, UPS i t.n., no vsi4ki povtrariaha, 4e mogat da organizirat samo prashtaneto , no ne i obratnoto vryshtane, zashtoto vryshtaneto triabvalo da se plati v Buchartest.Govorihme i s DHL-Roumania, koito ni kazaha da si platim vryshtaneto ot tuk , ot Paris.Ot DHL-France oba4e kazaha , 4e takova neshto ne mogat da napraviat.Pisna ni, a i triabvashe da si pratim pasportite byrzo za da ne ni iztekat svidetelstavata za sydimost(izti4at prez noemvri).4udim se dali da ne pratim naikakyv 4ek na kanadskoto posolstvo za da ni gi vyrne , kogato mu doide vremeto ili...Ako imate idei ili podobno prejiviavane(edva li) shte se radvam da polu4a otgovor.Blagodaria vi predvaritelno.[/code]
Аватар
Rainmaker

Re: problem s pasporti

Мнение от Rainmaker »

nai-dobre se obadete v posolstvoto vuzmojno nai-burzo

telefoni
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mi az se sblaskah sas sashtia problem pri opit da si pratia pasporta mi do Rumania ot Germania. Moeto reshenie: pratih pasporta do domashnite v Bg, zaedno sas spetsialna deklaratsia do Bg mitnitsata, che gi molia da go ostaviat da se razhojda smichak (ima si formuliar). Te ot Bg go pratiha do Rumania s UPS s predplateno vrashtane i posle do men v De s DHL. Ne beshe evtino, no sas sigurnost struva po-malko ot "Haide da si izvadim nov pasport v Germania, shtot staria ni go zagubiha".

Sas zdrave.
Заключено