Kandidatstvane-parvi stapki
Kandidatstvane-parvi stapki
Molia pomognete.Kakvo triabva da napravia,za da kandidatstvam,po kakav na4in da podam dokumentite.Kazaxa mi 4e tribva da platia 400 lv.za da kandidatstvam,tai kato profesiata mi ne bila v texnia spisak.Kakvo tribva da napravia.
Като за начало влез във официалният сайт на Квебек и се самооцени...пробвай върианти...и професий близки до твоята.Те и на мен така ми баха казали ама сега чакам дата за итервю...
Успех!
Успех!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
- milla
- Модератор
Това много ще ти помогне:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Виж всички статии "Преди заминаване".
Успех!
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Виж всички статии "Преди заминаване".
Успех!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Kazaxa mi 4e tribva da platia 400 lv.za da kandidatstvam,tai kato profesiata mi ne bila v texnia spisak.

За какво са тези 400 лв.??????

И в чий списък не ти е професията?

Абсолютно ВСИЧКИ професии за приемливи за кандидатстване. Не случайте всякакви фирми-мошенници! Срещу 400 лв. да не обещават да ви сменят професията?

otnosno 400 lv.
Poiskaxa mi tezi 400 lv. kato taksa za da kandidatstvam,za6toto kogato ispratix 2-te dokumenti sa me otxvarlili.Zna4i ispra6taneto na dokumentite mi se e zael edin moi poznat,ta toi mi kaza 4e triabvalo da si platia.A ina4e kakva e procedurata 1-vi,2-ri dokumenti ili moge da ispratia napravo 2-te dokumenti.
Илиана, казаха ти да провериш по линковете, ама не!
Иначе сега първи документи няма, направо теглиш от нета demande и попълваш данните си. Заедно с документите превеждаш и такса от 390 CAD (около 470 лева) плюс колкото ти вземе банката така, че отсрещната страна да може да си получи парите без никакви разходи.
Иначе сега първи документи няма, направо теглиш от нета demande и попълваш данните си. Заедно с документите превеждаш и такса от 390 CAD (около 470 лева) плюс колкото ти вземе банката така, че отсрещната страна да може да си получи парите без никакви разходи.