Kandidatstvane-parvi stapki

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
iliana_t

Kandidatstvane-parvi stapki

Мнение от iliana_t »

Molia pomognete.Kakvo triabva da napravia,za da kandidatstvam,po kakav na4in da podam dokumentite.Kazaxa mi 4e tribva da platia 400 lv.za da kandidatstvam,tai kato profesiata mi ne bila v texnia spisak.Kakvo tribva da napravia.
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Като за начало влез във официалният сайт на Квебек и се самооцени...пробвай върианти...и професий близки до твоята.Те и на мен така ми баха казали ама сега чакам дата за итервю...
Успех!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Първата ти стъпка е да кликнеш тук, след което те чакат още 5 етапа - много подробно разяснени..
Давай смело напред!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Това много ще ти помогне:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Виж всички статии "Преди заминаване".
Успех!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Joy

Мнение от Joy »

Kazaxa mi 4e tribva da platia 400 lv.za da kandidatstvam,tai kato profesiata mi ne bila v texnia spisak.
:shock: :shock: :shock:

За какво са тези 400 лв.?????? :shock:

И в чий списък не ти е професията? :shock:

Абсолютно ВСИЧКИ професии за приемливи за кандидатстване. Не случайте всякакви фирми-мошенници! Срещу 400 лв. да не обещават да ви сменят професията? :shock:
iliana_t

otnosno 400 lv.

Мнение от iliana_t »

Poiskaxa mi tezi 400 lv. kato taksa za da kandidatstvam,za6toto kogato ispratix 2-te dokumenti sa me otxvarlili.Zna4i ispra6taneto na dokumentite mi se e zael edin moi poznat,ta toi mi kaza 4e triabvalo da si platia.A ina4e kakva e procedurata 1-vi,2-ri dokumenti ili moge da ispratia napravo 2-te dokumenti.
Aries

Мнение от Aries »

Илиана, казаха ти да провериш по линковете, ама не!
Иначе сега първи документи няма, направо теглиш от нета demande и попълваш данните си. Заедно с документите превеждаш и такса от 390 CAD (около 470 лева) плюс колкото ти вземе банката така, че отсрещната страна да може да си получи парите без никакви разходи.
Заключено