izvinete, che pisha na latinica - ne mi prashtaite LS sus zabelejka, blagodaria!

Pitaneto mi e ima li niakoi v Montreal ili vaobshte v Canada, koito da si e vadil shtatska viza - kade, kak, iziskvania.
Blagodaria!
ako si v toronto:Elia написа:Zdrasti!
izvinete, che pisha na latinica - ne mi prashtaite LS sus zabelejka, blagodaria! :oops:
Pitaneto mi e ima li niakoi v Montreal ili vaobshte v Canada, koito da si e vadil shtatska viza - kade, kak, iziskvania.
Blagodaria!
тук си взимаш апойнтмънтElia написа:Zdrasti!
izvinete, che pisha na latinica - ne mi prashtaite LS sus zabelejka, blagodaria!![]()
Blagodaria!
Според думите не една приятелка, която си вади виза това лято, в консолството всички (поне тези, с които тя е имала приказка) са говорили френски, при това много добър.Elia написа:Mnogo blagodaria! Shte se probvam sus zapisvaneto na chas. Oshte edno pitane - v tova posolstvo niakoi govori li frenski
Note: Appointments are required for ALL visa applicants residing in the Toronto, Montreal, Ottawa, Calgary, Halifax and Vancouver districts.edelwais написа:чух от един колега (не-канадец), че в Quebec City хората от USA службата били изключително любезни (без кавички). Той там си извади виза. Така че, и това е вариант, ако първата свободна дата в Монтреал не те устройва.