Валидност на виза?
Валидност на виза?
Валидността на визата в паспортите ни е 19 април 2005 година. За март месец на 2005 година " Полети" ни предлагат една оферта за 29 март. При положение, че влезем в края на март, т.е. имаме 20 дни до изтичането за визата, могат ли да възникнат някакви проблеми? Визата важна само за влизането ли е, или и по- нататък при преминаването и регистрирането по съответните институции?
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Аз не мисля че е проблем (здрасти SAfin13)
Сина на наша приятелка влезе в Канада броени дни преди да му изтече визата. Като казвам броени дни имам предвид максимум 5 дни, не знам точно колко. Не съм запозната дали визата ти трябва след първоначалното влизане, тук може би някой друг ще се включи. Ти направи ли си резервация в "Полети"
Късмет в търсенето на информация

Сина на наша приятелка влезе в Канада броени дни преди да му изтече визата. Като казвам броени дни имам предвид максимум 5 дни, не знам точно колко. Не съм запозната дали визата ти трябва след първоначалното влизане, тук може би някой друг ще се включи. Ти направи ли си резервация в "Полети"

Късмет в търсенето на информация

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites