БГ музика като фон ,,,,в Канадски магазин

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
kerkelov

БГ музика като фон ,,,,в Канадски магазин

Мнение от kerkelov »

абе днес дадох един сборен БГ /попмузика/диск на един колега /бе проявил желание да послуша БГ музика 4удно му било и искал да се запознае ----хеххехехе ,,,Д2,ТЕ,ИРРА и какво ли не още ,,взе да ги слуша и ми вика" еееее страхотно е това ей сега ще ги пусна по уредбата "и познайте в офиса и магазина се върти БГ летен микс 2003 .веднага взеха да го питат колегите и той им вика БГ музика а те"Много готина е тая музика" А аз се подхилвам само от страни и не мога да повярвам . А той ми вика "хей тая песен номер 14 много ме кефи а 14 ---Скакауец---. И аз -------лелелеле колко смешно ,след това той "яяяяяя ми дай диска да си запиша някоя песен" Та така с тоя диск. :D :D :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Cool! :beer: Само Хиподил и Контрол им пускай! Дай един диск и на шефа :P !
To Live Is To Die
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

St.Anger написа:Cool! :beer: Само Хиподил и Контрол им пускай! Дай един диск и на шефа :P !
А така! А в паузите ... Ера!! :haplio:
:beer: :beer:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

И аз съм пускала бг песни на канадци и много се кефят. Особено си падат по "Нон стоп, нон стоп, индийски коноп, марихуана в задния ми джоб" :lol: особено след като преведох текста :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.