Tarsia uchitel po frenski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Shy

Tarsia uchitel po frenski

Мнение от Shy »

:? Zdraveite na vsichki! Sled dva meceza sme na intervu, no ne se chuvstvame podgotveni i si tarsim s maja mi uchitel po frenski. :?: Niakoi moje li da preporacha?
Blagodaria Vi predvaritelno!
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Imame edna statiya na portala, koyato sadarzha nyakolko imena i telefoni za kontakt, koito mozhesh da proverish:

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=21

Za sazhalenie, infoto mozhe bi ne e veche mnogo aktualno, ponezhe statiyata e pisana predi godina. No mozhe vse nyakoy zaek da izskochi - opitay!

Kasmet i uspeh!

R&B
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Здравейте!
Мога да ви препоръчам нашата учителка (името и го няма в статията на портала), работи изключително по подготовката на хора за интервю и за заминаване в Квебек.
Казва се Жана Николова, телефона и е : 851-0477.
Успех!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
limon4eto
Обратна връзка:

Zdrasti!

Мнение от limon4eto »

Само ми кажи дали си от София,защото мога да ти препоръчам една наистина добра учителка.Само кажи дали си от тук,за да ти кажа име и телефон...
jana

Мнение от jana »

Жана Николова е страхотна. Много сме доволни, че попаднахме на толкова амбициозен човек, като нея. Перфектна е. От нея лъха позитивизъм. Най-искрено ви я препоръчваме и ние.
тел.02/510-477
Аватар
avve
Обратна връзка:

здравей!

Мнение от avve »

ф-ма Синтагма, учителката е Марина, от София, на Петте кюшета, 50часа за 165лв - 954 42 41! по Панорама!
Savoir c'est pouvoir!
Заключено