Zdraveite priateli. Blagodaria na vsi4ki koito u4astvat vav tozi forum.Informatsiata tuk e vsestranna i is4erpatelna.
Imam vapros, 4iito otgovor ne mogah da nameria tuk. 6te puskam parvite dokumenti prez mesets oktomvri i ako vsi4ko e nared datata za interviuto 6te bade veroiatno nasro4ena za parvata polovina na drugata godina. No togava nai veroiatno 6te bada v USA. Ta vaprosat mi e : ako niamam vazmojnost da se varna do Bulgaria, vasmojno li e da si premestia interviuto v usa. I ako e vazmojno kakvi sa predimstvata i nedostatatsite ot tova interviuto da se provede v usa. Ili ima li izob6to niakakvo zna4enie?
Blagodaria vi predvaritelno.
moje li interviuto da se provede v usa
Predpolagam 4e move da 4etesch na Engl.Idi na CIC saita i pregledai.
Dolkolkoto si spomnqm -po nowiq zakon -trqbwa da si viwql powe4e ot 6 meseza w 1 strana i w momenta na podawane na doc da si oste w neq.
Zna4i spored mene - faktirte sa slednite-pone ot infoto koeto si dal:
podal si w RO - i te sa ti zaweli dosie . za da imasch interwu w USa ili kadeto i da drugade po sweta - trqbwa towa dosie da ide w saotwetnoto posolstwokato zatowa trabwa da im iztaknesch pri4ina.Kato gi znam kakwi burokrati sa -dori pri4inata 4e si se premestil za POSTOQNO-w druga darvawa -trudno ste gi razmarda. ako pak ne se mestisch w USA za postoqnno- togawa 6ansowete za premestwane na interwuto w druga darvawa -drasti4no namamqwat.
ta towa e moeto mnenie.
Dolkolkoto si spomnqm -po nowiq zakon -trqbwa da si viwql powe4e ot 6 meseza w 1 strana i w momenta na podawane na doc da si oste w neq.
Zna4i spored mene - faktirte sa slednite-pone ot infoto koeto si dal:
podal si w RO - i te sa ti zaweli dosie . za da imasch interwu w USa ili kadeto i da drugade po sweta - trqbwa towa dosie da ide w saotwetnoto posolstwokato zatowa trabwa da im iztaknesch pri4ina.Kato gi znam kakwi burokrati sa -dori pri4inata 4e si se premestil za POSTOQNO-w druga darvawa -trudno ste gi razmarda. ako pak ne se mestisch w USA za postoqnno- togawa 6ansowete za premestwane na interwuto w druga darvawa -drasti4no namamqwat.
ta towa e moeto mnenie.
Mislq 4e ei towa nai napalno ste te udowletwoti_
wiv tuka
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/men ... 1185&typ=1
at tuka pis6e ei towa -
Who can apply in Buffalo
If you are a citizen of the United States or if you have been lawfully admitted to Canada, the United States or Bermuda for a period of one year and are currently residing there, you may apply in Buffalo.
For more information, visit Where to Apply on the Citizenship and Immigration website.
sega e qsno nali?
wiv tuka
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/men ... 1185&typ=1
at tuka pis6e ei towa -
Who can apply in Buffalo
If you are a citizen of the United States or if you have been lawfully admitted to Canada, the United States or Bermuda for a period of one year and are currently residing there, you may apply in Buffalo.
For more information, visit Where to Apply on the Citizenship and Immigration website.
sega e qsno nali?
bp_de, interviewtata za kandidati po federalnata imigracionna programa se provejdat deystvitelno v Buffalo, no za kandidati po provincialnata programa na Quebec interviewtata sa v New York City za reseidenti na Canada i USA. Edva sled interviewto vsichki sledvashti dokumenti se dvijat chrez Buffalo.
A, sega na tvoite vaprosi viv. Prehvrlyane na sluchaya ti ot edno predstavitelstvo na Quebec v drugo po sveta e vazmojno i bp_de ti dava usloviyata za tova v USA/Canada. No, tova sas sigurnost vodi do zaguba na vreme. Govorya ot lichen opit.
Shto se otnasya do predimstvata i nedostatacite na interview v USA, v sravnenie s Bucharest ili druga tochka na Evropa oshte ne moga da spodelya lichni vpechatleniya, zashtoto az samiyat vse oshte chakam mudnite i skandalno nekadrni newyorkski kebekarcheta da blagovolyat da mi izpratyat data za interview, no kolko vreme shte chakam oshte znae samo Gospod!
Ot tova, koeto sa spodelyali hora, koito sa minali interview v New York City, obache, moje da se napravi zaklyuchenie, che tuk interviewtata sa po-kratki i vaprosite sa koncentrirani samo vrhu obrazovanie, staj i kakvo shte se raboti v Canada i ot nikoy ne ochakvat da blesne s poznaniya za Quebec ili predostavyane na bg trudova knijka, primenrno. Kato mine moeto interview v NYC, nezavisimo ot negoviya izhod i nezavisimo ot tova, koga shte blagovolyat da me izvikat, shte pusna tema s poveche podrobnosti kak proticha samoto interview.
Good luck!
A, sega na tvoite vaprosi viv. Prehvrlyane na sluchaya ti ot edno predstavitelstvo na Quebec v drugo po sveta e vazmojno i bp_de ti dava usloviyata za tova v USA/Canada. No, tova sas sigurnost vodi do zaguba na vreme. Govorya ot lichen opit.
Shto se otnasya do predimstvata i nedostatacite na interview v USA, v sravnenie s Bucharest ili druga tochka na Evropa oshte ne moga da spodelya lichni vpechatleniya, zashtoto az samiyat vse oshte chakam mudnite i skandalno nekadrni newyorkski kebekarcheta da blagovolyat da mi izpratyat data za interview, no kolko vreme shte chakam oshte znae samo Gospod!

Ot tova, koeto sa spodelyali hora, koito sa minali interview v New York City, obache, moje da se napravi zaklyuchenie, che tuk interviewtata sa po-kratki i vaprosite sa koncentrirani samo vrhu obrazovanie, staj i kakvo shte se raboti v Canada i ot nikoy ne ochakvat da blesne s poznaniya za Quebec ili predostavyane na bg trudova knijka, primenrno. Kato mine moeto interview v NYC, nezavisimo ot negoviya izhod i nezavisimo ot tova, koga shte blagovolyat da me izvikat, shte pusna tema s poveche podrobnosti kak proticha samoto interview.
Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

interviu v usa
Blagodaria vi i na dvamata. Az re6ix kogato polu4a datata da pi6a e-mail na tezi ot viena, ta te da me svetnat po vaprosa. A na teb canuk- stiskam paltsi po barzo da polu4i6 data za interviu, 4e tova 4akane ne si e rabota.
A kato go mine6- ne zabraviai da pi6e6 za tova.
A kato go mine6- ne zabraviai da pi6e6 za tova.