moje li interviuto da se provede v usa

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
viv

moje li interviuto da se provede v usa

Мнение от viv »

Zdraveite priateli. Blagodaria na vsi4ki koito u4astvat vav tozi forum.Informatsiata tuk e vsestranna i is4erpatelna.
Imam vapros, 4iito otgovor ne mogah da nameria tuk. 6te puskam parvite dokumenti prez mesets oktomvri i ako vsi4ko e nared datata za interviuto 6te bade veroiatno nasro4ena za parvata polovina na drugata godina. No togava nai veroiatno 6te bada v USA. Ta vaprosat mi e : ako niamam vazmojnost da se varna do Bulgaria, vasmojno li e da si premestia interviuto v usa. I ako e vazmojno kakvi sa predimstvata i nedostatatsite ot tova interviuto da se provede v usa. Ili ima li izob6to niakakvo zna4enie?
Blagodaria vi predvaritelno.
bp_de

Мнение от bp_de »

Predpolagam 4e move da 4etesch na Engl.Idi na CIC saita i pregledai.
Dolkolkoto si spomnqm -po nowiq zakon -trqbwa da si viwql powe4e ot 6 meseza w 1 strana i w momenta na podawane na doc da si oste w neq.
Zna4i spored mene - faktirte sa slednite-pone ot infoto koeto si dal:
podal si w RO - i te sa ti zaweli dosie . za da imasch interwu w USa ili kadeto i da drugade po sweta - trqbwa towa dosie da ide w saotwetnoto posolstwokato zatowa trabwa da im iztaknesch pri4ina.Kato gi znam kakwi burokrati sa -dori pri4inata 4e si se premestil za POSTOQNO-w druga darvawa -trudno ste gi razmarda. ako pak ne se mestisch w USA za postoqnno- togawa 6ansowete za premestwane na interwuto w druga darvawa -drasti4no namamqwat.

ta towa e moeto mnenie.
bp_de

Мнение от bp_de »

Mislq 4e ei towa nai napalno ste te udowletwoti_
wiv tuka

http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/men ... 1185&typ=1

at tuka pis6e ei towa -

Who can apply in Buffalo
If you are a citizen of the United States or if you have been lawfully admitted to Canada, the United States or Bermuda for a period of one year and are currently residing there, you may apply in Buffalo.
For more information, visit Where to Apply on the Citizenship and Immigration website.

sega e qsno nali?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

bp_de, interviewtata za kandidati po federalnata imigracionna programa se provejdat deystvitelno v Buffalo, no za kandidati po provincialnata programa na Quebec interviewtata sa v New York City za reseidenti na Canada i USA. Edva sled interviewto vsichki sledvashti dokumenti se dvijat chrez Buffalo.

A, sega na tvoite vaprosi viv. Prehvrlyane na sluchaya ti ot edno predstavitelstvo na Quebec v drugo po sveta e vazmojno i bp_de ti dava usloviyata za tova v USA/Canada. No, tova sas sigurnost vodi do zaguba na vreme. Govorya ot lichen opit.
Shto se otnasya do predimstvata i nedostatacite na interview v USA, v sravnenie s Bucharest ili druga tochka na Evropa oshte ne moga da spodelya lichni vpechatleniya, zashtoto az samiyat vse oshte chakam mudnite i skandalno nekadrni newyorkski kebekarcheta da blagovolyat da mi izpratyat data za interview, no kolko vreme shte chakam oshte znae samo Gospod! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ot tova, koeto sa spodelyali hora, koito sa minali interview v New York City, obache, moje da se napravi zaklyuchenie, che tuk interviewtata sa po-kratki i vaprosite sa koncentrirani samo vrhu obrazovanie, staj i kakvo shte se raboti v Canada i ot nikoy ne ochakvat da blesne s poznaniya za Quebec ili predostavyane na bg trudova knijka, primenrno. Kato mine moeto interview v NYC, nezavisimo ot negoviya izhod i nezavisimo ot tova, koga shte blagovolyat da me izvikat, shte pusna tema s poveche podrobnosti kak proticha samoto interview.

Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
viv

interviu v usa

Мнение от viv »

Blagodaria vi i na dvamata. Az re6ix kogato polu4a datata da pi6a e-mail na tezi ot viena, ta te da me svetnat po vaprosa. A na teb canuk- stiskam paltsi po barzo da polu4i6 data za interviu, 4e tova 4akane ne si e rabota.
A kato go mine6- ne zabraviai da pi6e6 za tova.
Заключено