MEDECINSKI ?????????
MEDECINSKI ?????????
Izpratih dokumentite za Bukuresht krajat na mesec MAI ,poluchih bar kodovete ,no vse oshte nikakvi MEDECINSKI ne idvat !! Ima li i drugi s podobna "sadba" ???? Dokoga da chakame ili da zapochnem da gi "budime" chinovnicite v Bukuresht ????..............
Zdrasti janyz, ot koia data ti e dosieto, moeto e ot kraia na iuni, oshte niamam medicinski ama se nadiawam da doidat do 2-3 sedmici. Pri tebe zakasnenieto e goliamo, mai sa iztekli 3-te meseca ot zavezdane na dosieto ti i moze da im se obadish da proveriat dali niama niakakyv problem. 4uval sym za slu4ai kogato ima niakakyv problem v podadenite dokumenti i gi zahvyrliat niakade bez da se obadiat za problema, taka 4e mozesh da gi tormozish.
Uspeh!
Uspeh!
Здравейте,
Аз също чакам медицински,но уви...!Изпратих документите на 05.06., досието е заведено на 11.06. в Букурещ. Миналата седмица се свързах с тях и казаха, че трябвало до 3 седмици да ги получа
Забавянето се дължало на факта, че служителите били в отпуск и не им достигали хора за обработка на документите. При проверка на статуса, установих, че нямат информация за подобно лице. Не зная каква е причината... Надявам се да се забързат...
Успех на всички!
Поздрави!
Дана
Аз също чакам медицински,но уви...!Изпратих документите на 05.06., досието е заведено на 11.06. в Букурещ. Миналата седмица се свързах с тях и казаха, че трябвало до 3 седмици да ги получа

Забавянето се дължало на факта, че служителите били в отпуск и не им достигали хора за обработка на документите. При проверка на статуса, установих, че нямат информация за подобно лице. Не зная каква е причината... Надявам се да се забързат...
Успех на всички!
Поздрави!
Дана
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ние ги чакахме медицинските 3 месеца и половина... Е, вярно, че тогава бяха коледните и новогодишни празници, но все пак...
Изнервящо е, знам, но се опитайте да не си ядете нервите и само за това да мислите, а си уплътнявайте времето с виждане с приятели (накрая не остава време изобщо), учене на френски и т.н...
Дано дойдат скоро!
Ако решите, пробвайте да звъните в Букурещ вторник или четвъртък слет обяд на телефоните, но с последна цифра не 0, а 5, и търсете г-жа Юлия Баховски - говори български и е много отзивчива.
Успех!
Изнервящо е, знам, но се опитайте да не си ядете нервите и само за това да мислите, а си уплътнявайте времето с виждане с приятели (накрая не остава време изобщо), учене на френски и т.н...
Дано дойдат скоро!
Ако решите, пробвайте да звъните в Букурещ вторник или четвъртък слет обяд на телефоните, но с последна цифра не 0, а 5, и търсете г-жа Юлия Баховски - говори български и е много отзивчива.
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!