Възможно ли е да отидеш във Ванкувър, да си подадеш документ
Възможно ли е да отидеш във Ванкувър, да си подадеш документ
Възможно ли е да отидеш във Ванкувар, да си подадеш заявления за документите /зелена карта, социална карта и т.н./ и да се върнеш веднага в България? Идеята ни е да отидем тримата със съпругата ми и детето във Ванкувър, да си подадем документите и те да се върнат обратно в България за известно време. Като са им готови документите да им ги изпратя по пощата? Колко време отнема процедурата по подаване на документите?
-
- Обратна връзка:
Hubav vapros...
Njakoi beshe kazal,che trjabva da se izleze ot Canada s rezidentska karta ,koeto oznachava che trjabva da se izchaka do izdavaneto i.
Tova taka ili inache ne otnema poveche ot mesec pri standartnata procedura....
Imai v predvid tozi mesec ,kogato pravish rezervacia za vrashtane.
Chuvala sam i za hora ,koito sa se vrashtali obratno i sled 10 dni...
Dano njakoi ti dade po konkreten otgovor...
Njakoi beshe kazal,che trjabva da se izleze ot Canada s rezidentska karta ,koeto oznachava che trjabva da se izchaka do izdavaneto i.
Tova taka ili inache ne otnema poveche ot mesec pri standartnata procedura....
Imai v predvid tozi mesec ,kogato pravish rezervacia za vrashtane.
Chuvala sam i za hora ,koito sa se vrashtali obratno i sled 10 dni...
Dano njakoi ti dade po konkreten otgovor...
- Rainmaker
moje da se izleze i bez PR card,no ne moje da se vleze sled tova v canada.Di ana написа:Hubav vapros...
niama nujda da se chaka ako ima koi da ti ia poluchi po poshtata i da ti ia prati

Много благодаря за отговора.
Да разбирам че ще могат да излязат от Канада без тези карти, аз да им получа картите и да им ги изпратя в България и те след това след няколко месеца ще могат да влязат с тези карти и задграничният паспорт пак в Канада. В нашият случаи има и един друг казуз, това че визите ни ще са до 19.09.2004. Ние ще влезем преди тази дата, но ще трябва да се върнат в България след нея. Няма ли да имат проблем на излизане затова че нямат карта и че визата е до 19.09.
Да разбирам че ще могат да излязат от Канада без тези карти, аз да им получа картите и да им ги изпратя в България и те след това след няколко месеца ще могат да влязат с тези карти и задграничният паспорт пак в Канада. В нашият случаи има и един друг казуз, това че визите ни ще са до 19.09.2004. Ние ще влезем преди тази дата, но ще трябва да се върнат в България след нея. Няма ли да имат проблем на излизане затова че нямат карта и че визата е до 19.09.
Имигрантската виза е еднократна и важи само при първото влизане в Канада. След това ставаш Permanent Resident на Канада и можеш да си влизаш и излизаш колкото си искаш без виза. Когато влизаш обаче, трябва да можеш да докажеш, че си Permanent Resident, което става като покажеш PR карта.IvanBG написа:Много благодаря за отговора.
На излизане от Канада не се минава паспортна проверка и никой не те пита какъв си.