Бях чел някъде, че има и машинки за правене на биричка.
Някой да знае нещо по въпроса и да има желание да го сподели?
Ще почерпя от втората реколта (ако оцелея след първата

Не съм ви забравил бе хора, вижте, че се грижа да открия домашен бирен вариант!janyz написа:Za birichka mashinka ne sam chuval??!!! Ama mozesh da izobretish,takav poklonnik na zlatnata technost kato teb...!!! Shte te ocenjat kanadcite,pak i balgarite !!!!!! Eeeeee .......Ivane zabravi ni nas ,koito sme oshte v BG...., a zabravi kak tarkahme peikite po "BOHEMI " i " Baba Jaga " zaedno ...!!!
Ami аз с тази тема разпитвам...todor73 написа:ima ivane ima komplekti,no za monreal neznam, vij ako beshe v kaspichan vednaga ti kazvam kqde se prodavat.razpitai be ne moje da niama v quebec city ima daje
![]()
ti pak si dobre v monreal, tuk ne prodavat bira v supera, beer storyto raboti do 6 pm i taka petqqqqqqk![]()
![]()
Бях чел и за един по-древен начин за приготвяне на бира, от маниока ако не се лъжаIvHaydu написа:Има едни такива чудни машинки за хляб...много сме доволни!
Бях чел някъде, че има и машинки за правене на биричка.
Някой да знае нещо по въпроса и да има желание да го сподели?
Ще почерпя от втората реколта (ако оцелея след първата)!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az sym vijdal nadpis v hamburg (antika, razbira se):goron написа: Иначе за производство на бира е важна и водата която се ползва. До колкото сам чувал пивоварните й прилагали някакав собствен кноухау![]()
![]()
![]()
chuh che ne stavala dobreedelwais написа: inache sym chuval, che lityr domashno proizvedena bira izliza po-skypo ot kupeshkata, ama moje pyk i da e po-hubava.
Хубаво, бате Ники, то за глухи баби камбаните не бият дважди (ама я перифразирах поговорката, а !bat Nicky написа:Пичове, проверете в архивите (ако се пазят) бях споделил как си правим и си пием биричка тук с хектолитри![]()
![]()
![]()
zatova li stava dumabat Nicky написа:Пичове, проверете в архивите (ако се пазят) бях споделил как си правим и си пием биричка тук с хектолитри![]()
![]()
![]()