Otlagane na interview

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Radost
Обратна връзка:

Otlagane na interview

Мнение от Radost »

Imame vypros otnosno otlaganeto na interview. Dali moje niakoi,koito e minal po tozi pyt da ni pomogne s informacia.

Imame interview na 8.10.Vyprosyt ni e kolko vreme gore-dolu sled pyrvonachalnata data za interview slagat sledvashtata i vyzmojno li e da im specificirame data,sled koiato da ni nasrochat interview.

Problemyt ni e,che syprugyt mi oktomvri po vsiaka veroiatnost shte e v ukraina i bihme jelali da gi pomolim datata da e sled kraia na oktomvri
kikimora

Мнение от kikimora »

Едва ли ще ви насрочат дата същия месец.За да бъдете по-спокойни ,най-добре се обадете по телефона и говорете с тях /ако е възможно ,разбира се/.
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Здравей,
аз имах подобен проблем,само че за второ интервю.
Мен ме извикаха на второ интервю след като вече имахме сертификатите за селекция и бяхме направили медицинските,защото уж съм бил военен(не че съм бил,само се преструвах-обаче всички ги викат).
Извикаха ме за началото на септември 2003 -аз го отложих за началото на февруари 2004,нямах възможност дасе върна по-рано-нямаше интервюиращ в София и отидох до Букурещ,но всичко мина благополучно.
Освен това имам приятел,който отложи първото интервю с 4 месеца струва ми се-тази година и мина успешно,така че не е проблем-просто ги уведомете навременно и надлежно с факс и по телефона!!!
Заключено