Ako iskam priaytalkata mi da kandidatsta za Quebec

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ivailo1968

Ako iskam priaytalkata mi da kandidatsta za Quebec

Мнение от ivailo1968 »

Ako iskam priaytalkata mi da kandidatsta za Quebec samostoiatelno
/bez sponsorstvo/ koe po dobre da sme jeneni pri polojenie che sam otishal v Toronto a kandidatstavah po programata za Quebec po losho li e za neia ako sme jeneni ili po dobre da ne sme.Tia e smnogo nachinest frenski i e shetovoditel imali chans da mine intervuto.

Thank you.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe ya se jenete i ne se motaite, kato gledam si na vuzrast veche :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
pantata

Мнение от pantata »

sasho71 написа:abe ya se jenete i ne se motaite, kato gledam si na vuzrast veche :wink:
айде... горчиво!!!.. горчиво!!!
:smlove:
мисля че процедурата за съпруги е по-бърза.. поне тук няколко колеги от индиа се изпожениха и чакат жените си след 2 месеца..
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Ako iskam priaytalkata mi da kandidatsta za Quebec

Мнение от VanBC »

ivailo1968 написа:Ako iskam priaytalkata mi da kandidatsta za Quebec samostoiatelno
/bez sponsorstvo/ koe po dobre da sme jeneni pri polojenie che sam otishal v Toronto a kandidatstavah po programata za Quebec po losho li e za neia ako sme jeneni ili po dobre da ne sme.Tia e smnogo nachinest frenski i e shetovoditel imali chans da mine intervuto.

Thank you.
Най-добре си намери някаква работа за да не си на социални помощи, женете се и я спонсорирай. Става най-бързо и лесно.
Другия вариант е, както казваш - да кандидаства самостоятелно. В такъв случай не трябва да се жените и е по-добре тя да не споменава нищо за тебе докато и тече процедурата. Как стават нещата с квебекската процедура вече знеш (минал си по същия път) - учи се френски, чака се, трябват пари и т.н. ...
:beer: :beer:
Заключено