ako te skasat....?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
k_mirchev

ako te skasat....?

Мнение от k_mirchev »

Po povod tova 4e se iaviavate po niakolko pati niakoi 6e mi kaze li ako te skasat kazvat li pri4inite za tova ili ti davat otsro4ka niakakva kvo stava vsa6tnost?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

абе ако те скъсат се радвай направо :D
иначе според зависи,на някои им дават отсрочка да научат езика, ако всичко друго им е в ред, а на други не :cry:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
kikimora

Мнение от kikimora »

Има случаи,когато на интервюто ти казват ,че не си одобрен,дават ти едно писмо с отказа и защо ти отказват,също в какъв срок можеш да обжалваш -не ти го пожелавам.
Друг вариант -казват ,че нивото на езика не е достатъчно,да се изкарат още часове и след това те канят на второ интервю.
Може да не кажат дали си одобрен на самото интервю-чакаш отговора по пощата след месец-два.
Ако си на държавна работа /работиш със секретна информация :wink: /,военен ще те извикат на второ интервю,както се казва за сигурност :wink: .
Най-добър е този вариант :D -минаваш успешно интервюто ,дават ти сертификата веднага-пожелавам ти го!!!
Сигурно има и други варианти,но аз в момента не се сещам!
Joy

Мнение от Joy »

Има още един вариант,който е най-лош според мен...
Казват ти нещо от рода на... "Ще си помислим относно вашата кандидатура и ще ви изпратя в срок от няколко седмици окончателното ни решение"

Тогава увисваш във въздуха за неизвестен период,като нищо повече не зависи от теб.Най-лошото е,че като ли в болшинството от случаите, в крайна сметка резултата е отрицателен,но няколко седмици живееш още с надежда.
Заключено