Please, Help me!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
boriss

Please, Help me!

Мнение от boriss »

Priqteli, predi 2 meseca poluchih pismo za izprashtane na dopylnitelni documenti po nowiq zakon. Izpratih wsichko neobhodimo bez IELTS, tyj kato realno za tri meseca prez lqtoto ne moje da se wzeme data. Wmesto nego izpratih pismo s opisanie niwoto na wladeene na ezika.
Dnes poluchih pismo, s koeto me uwedomqwat che sa poluchili dokumentite mi, no iskat IELTS i udostowerenie ot instituta za stepenta na obrazowanieto mi. Izpratil sym legalizirana diploma i akademichna sprawka w koqto pishe stepen Master.
Inache sym po starata zakon.
Bihte li pomognali dali nqkoj ot was e poluchawal podobno pismo?

Blagodarq predwaritelno!
Jewel
Обратна връзка:

Мнение от Jewel »

Privet, i az kakto mnog drugi hora polu4ih su6toto pismo. Az im pratih zapitvane po e-maila dali naistina tryabva da im dokazvam nivoto mi na vladeene na English sled kato sum predstavila diploma za Master in English Language & Literature, a i ponastoya6tem rabotya za mejdunarodna organizacia. Otgovorut im be6e 4e tryabav da pratya novia mi trudov dogovor, harakteristika na dlujnostta kudeto izri4no e upomenato 4e polzvaneto na English v rabotata mi e zaduljitelno.
Ako ne si filolog, ili v dlujnostnata ti harakteristika ne e specialno poso4eno zadujitelno polzvane na English ne znam kakvo da ti kaja osven da probva6 ili IELTS ili TOEFL. Nai-dobre pi6i po e-maila i pitai za tvoya slu4ai.
Uspeh! :)
Заключено