Какво се радвате бе хора. Всички си мислят , че там ни чакат
Какво се радвате бе хора. Всички си мислят , че там ни чакат
В другия форум за квебек видях една тема за един много радостен, че заминава. Не знма защо го пише - от радост ли или да му завиждат ?! И аз съм решил да ходя в Канада, но все си мисля едно :
"Какво се радвате бе хора. Всички си мислят , че там ни чакат с опънати килимчета на летището. Никъде няма да Ви е по-добре от България. Кажете ми в коя държава по света се работи по ниаколко часа на ден, едно към кесим, има6 време за по 20 цигари и по 10 кафета на ден, 1 час почивка на обяд, дъра бъра с колегите и още много. Това е БЪЛГАРИЯ . И получаваш 300 - 500 лв., с които си живееш нормално, можеш и кредит от 20000 да изплащаш. Голям праз, като в торонто са малко по-чисти улиците , има по-хубави коли, като има6 само 5 долара в джоба за един санвич и то не в Макдоналдс.
МИСЛЕТЕ С ТИЯ ГЛАВИ БЕ , мама му стара
Ня вярвайте много на мечтите си за хубав живот там, защото МНОГО бързо ще изпаднете в депресия и тогава горко ви"
"Какво се радвате бе хора. Всички си мислят , че там ни чакат с опънати килимчета на летището. Никъде няма да Ви е по-добре от България. Кажете ми в коя държава по света се работи по ниаколко часа на ден, едно към кесим, има6 време за по 20 цигари и по 10 кафета на ден, 1 час почивка на обяд, дъра бъра с колегите и още много. Това е БЪЛГАРИЯ . И получаваш 300 - 500 лв., с които си живееш нормално, можеш и кредит от 20000 да изплащаш. Голям праз, като в торонто са малко по-чисти улиците , има по-хубави коли, като има6 само 5 долара в джоба за един санвич и то не в Макдоналдс.
МИСЛЕТЕ С ТИЯ ГЛАВИ БЕ , мама му стара
Ня вярвайте много на мечтите си за хубав живот там, защото МНОГО бързо ще изпаднете в депресия и тогава горко ви"
така е пич, прав си! бреййй направо ти се чудя колко си прав без да си живял тука. ама кой те излъга че в Торонто улиците са много чисти?!?! а за пиенето на кафетата си донякъде прав, ама не баш -и тука си клатят краката, зависи къде си. в моята фирма има поне 4 мадами дето не знаят защо са назначени, аз един месец също не знаех защо съм там, както каза някой плащаха ми да върша. от познати знам че ако си на нископлатена работа тогава ти взимат здравето от бачкане. така че мога да кажа че приказката че яко се бачка тука не е много вярна 

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Re: Какво се радвате бе хора. Всички си мислят , че там ни ч
Ами с тези мисли наистина няма смисъл да идваш.plama написа:В другия форум за квебек видях една тема за един много радостен, че заминава. Не знма защо го пише - от радост ли или да му завиждат ?! И аз съм решил да ходя в Канада, но все си мисля едно :
"...[разни мисли].."
Не знам защо смяташ, че другите не знаят какво ги чака. Има достатъчно информация. Останалото е личен избор.
- ndimitrov73
Другия форум на Квебек?
Извинявайте, че питам. От вас разбирам за този друг форум.Бихте ли ми дали линк към него?
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- Rainmaker
Re: Другия форум на Квебек?
forum quebec za nego se govorindimitrov73 написа:Извинявайте, че питам. От вас разбирам за този друг форум.Бихте ли ми дали линк към него?
Предварително благодаря
inache ima forumi na dir.bg i gbg.bg

- agentka007
!
PLAMA, do goljama stepen da sme na tova dereje v BG. e ,che pochti vseki se praveshe che raboti ,zashtoto i malko mu plashtaha !Edva li njakoi zaminavasht v Canada ne e najasno s trudnostite ,koito ni chakat ! A v BG. pieneto na kafe i klateneto na krakata skoro shte sekne -no zaplatite mnogo njama da se promenjat !A ti,shtom imash namerenie da hodish v Canada ,znachi i na teb neshto ne ti haresva v BG. -kavo e to ,spodeli s drugite saforumci ,shte e interesno da nauchim za tvoeto razdvoenie !!!!Uspeh v reshenieto !!!
Във много-много други държави, бели и не толкова, където работиш в държавната администрацияplama написа:Кажете ми в коя държава по света се работи по ниаколко часа на ден, едно към кесим, има6 време за по 20 цигари и по 10 кафета на ден, 1 час почивка на обяд, дъра бъра с колегите и още много.

Да наистина ще отида в някоя западна държава, да поработя малко , но не мисля , че е по-хубаво, защото съм обиколил почти цяла Европа. Работиш като луд по цял ден и на 30-40 годишна възраст си гроге
Иначе постинга го пуснах, защото много ме изнервя като видя някои припдащ от "радост" че е получил виза. Та то визата е най-най-малкия проблем занапред
Иначе постинга го пуснах, защото много ме изнервя като видя някои припдащ от "радост" че е получил виза. Та то визата е най-най-малкия проблем занапред
!!
Plama, donjakade sam saglasen s teb, no na horata im trjabva polozitelna emocija,vjara v badeshteto si ..inache kak shte uspee chovek ,ako ne gleda pozitivno na zivota vobshte ! Nadjavam se razbirash za kakvo govorja ! Edva li njakoi misli ,che vsichko e "rozovo",no po-dobre da se vjarva v uspeha !!!
Ei Plama -naistina si praw -ama mnogo praw.
Oba4e pri imigraziqta ima 1 xubaw moment -xorata se nadqwat -4e tam na drugoto mqsto ste e po dobre-i prez wremeto na prozedurata + da kavem polowin godina na nowoto mqsto - wsi4ko za tqx e OK.
Sled towa w powe4eto slu4ai ostanowqwat 4e sa zamenili 1 wid problemi s drugi-kato za nqoi toqa e OK -za drugi e pak tragi4no . Ama takaw e viwota.
Oba4e pri imigraziqta ima 1 xubaw moment -xorata se nadqwat -4e tam na drugoto mqsto ste e po dobre-i prez wremeto na prozedurata + da kavem polowin godina na nowoto mqsto - wsi4ko za tqx e OK.
Sled towa w powe4eto slu4ai ostanowqwat 4e sa zamenili 1 wid problemi s drugi-kato za nqoi toqa e OK -za drugi e pak tragi4no . Ama takaw e viwota.
Ei Plama -naistina si praw -ama mnogo praw.
- Lub0
- Обратна връзка:
Държавата се казва Канада, все едно, че си описъл моят работен ден, пък и на доста голяма част от редовните "стари" във форума.plama написа:Кажете ми в коя държава по света се работи по ниаколко часа на ден, едно към кесим, има6 време за по 20 цигари и по 10 кафета на ден, 1 час почивка на обяд, дъра бъра с колегите и още много.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mlak be haimana,Lub0 написа:Държавата се казва Канада, все едно, че си описъл моят работен ден, пък и на доста голяма част от редовните "стари" във форума.plama написа:Кажете ми в коя държава по света се работи по ниаколко часа на ден, едно към кесим, има6 време за по 20 цигари и по 10 кафета на ден, 1 час почивка на обяд, дъра бъра с колегите и още много.
shte ni schupish rahata.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.