Kak se vadi notarialno zavereno kopie na diploma kojato si e na anglijski ?
Dnes otidoh pri notariusa s diploma ot Microsoft za pridobita kvalifikacija kojato si e na angtlijski. Objasniha mi che zaverjavat dokumenti samo na balgarski i che shte trjabva da ja preveda na balgarski za dfa razbereli za kakvo stava duma ?! Az ne iskam da talkuvat kakvo pishe vatre a prosto na slojat pechat che kopieto e vjarno s originala. Osven tova pechata e na balgarski. Kak v posolstvoto shte razberat kakvo pishe na nego ?
Njakoj ima li ideja kak da stane ?
Blagodarja predvaritelno
Prevod na diploma ot anglijski na balgarski ?!
Prevod na diploma ot anglijski na balgarski ?!
"Life is the art of drawing without an eraser." - John W. Gardner
то и моята диплома за висше бе на английски и искаха нотариално заверено копие. по принцип нотариусите трябва да имат разрешително да заверяват документи на английски. аз така бях при едни, ама нещо много тежки го раздаваха и си тръгнах. на връщане влязох в при друг нотариус и той вика: няма проблеми - дай да видим за какво става дума. и завери човека за 5 мин. за съжаление не му помня името, ама беше някъде м-у славейков и попа, от лявата страна в един вход.
така че няма нужда от превод - просто попитай нотаруиса дали има право да заверява документи на английски и това е.
така че няма нужда от превод - просто попитай нотаруиса дали има право да заверява документи на английски и това е.
- sara
- Рошава гарга
Re: Prevod na diploma ot anglijski na balgarski ?!
i na men edin notarius mi zaveri edin dokument na angliiski a za diplomata si imah copia ot unitoshark6286 написа:Kak se vadi notarialno zavereno kopie na diploma kojato si e na anglijski ?
posle moje prevodach da "prevede" zaverkata
mojesh da se probvash i v posolstvoto na darjavata otkadeto ti e diplomata
Има един нотариус до нотариата на Попа по Патриарха - влиза се в един двор (това е между спирката на тролеите пред нотариата и ул. Хан Крум). Аз имах и едни сертификати на немски та ходих до Германското посолство при Интерпред за легализацията им.
Ама следващите ми сертификати на английски само ги копирах и изпращах на посолстото ксерокопия - на интервюто само ми прегледаха оригиналите и ми ги върнаха.
Успех!
Ама следващите ми сертификати на английски само ги копирах и изпращах на посолстото ксерокопия - на интервюто само ми прегледаха оригиналите и ми ги върнаха.
Успех!