Molja otgvorete speshno

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
crystalice

Molja otgvorete speshno

Мнение от crystalice »

Zdraveyte :),

molja vi pripomnete mi kade (website moje bi) moga da namerja oficialno objavenija minimalen srok za povtorno kandidatsvane za imigracionnata procedura za Quebec sled kato vednaj ti e otkazana/ili si se otkazal ot neja. (conjoints de fait sme, no reshihme da ne se jenim sled kato oprja vaprosa do dokazvane na adresna registracija i smjatame otnovo da kandidastvame)

Predvariteno blagodarja za pomostta vi.

uspehi ot nas,
crystalice
Аватар
Scorpio

Мнение от Scorpio »

Вие се отказахте или те ви отказаха?
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Molja otgvorete speshno

Мнение от yaiuat »

crystalice написа:Zdraveyte :),
Predvariteno blagodarja za pomostta vi.
crystalice
Виж сериозно ти казвам че това е подигравка с вас двамата. Не може да ви отказват само заради датата на една лична карта. Ако датите по удостоверението от общината което си пратила са преди 1 година и ако в анекса към молбата за сертификат датите също са преди 1 година тогава всико трябва да е наред и ако ви стигат точките да ви поканят на интервю.
Ми че то има съпрузи които по лични карти още се водят на различни адреси. Пък и в крайна сметка тази карта може да бъде открадната или изгубена и да ти се е наложило да си вадиш нова. Прсто е смешно пак казвам заради адреса в картите да отказват така на хората.
Заключено