привет на всички от Calgary, Alberta.
вече сме почти месец тук и оправихме повечето документи: имаме ПР карта, SIN номер и т.н.
срещам големи затруднения с издаването на шофьорска книжка. Ходих до няколко агенции, но ми дават различна информация, освен това от около година са влязли в сила и накакви нови законови разпоредби.
моля ако някой скоро е вадил книжка в Алберта (през последните 6 месеца) да пише точно как го е направил.
Shofiorska knizka v Alberta
pishi mi na aleks1777@abv.bg
ste te oputia da si vzemesh knizkata lesno, imam otgovorite samo za ediniat ot 4 te testa
7C
ostanalite ne gi znam, no ne e bolka za umirane, procheti si pravilnika (ima go v registritoama) ama dobre zastoto ima леле tupite vuprosi.
taksata beshe mai 20 CAd na iaviavane a posle 68 za samata knizka, za shofiraneto e 40 za izpita i 30 za tiahna kola, no pak te kusat ot purvia put.
ste te oputia da si vzemesh knizkata lesno, imam otgovorite samo za ediniat ot 4 te testa
7C
ostanalite ne gi znam, no ne e bolka za umirane, procheti si pravilnika (ima go v registritoama) ama dobre zastoto ima леле tupite vuprosi.
taksata beshe mai 20 CAd na iaviavane a posle 68 za samata knizka, za shofiraneto e 40 za izpita i 30 za tiahna kola, no pak te kusat ot purvia put.
ima nachin i to ima takiva sluchai edni poznati otidoha v Van. ot calgary i ne iskaha da im priznaiat knizkata ot alberta, ta s mnogo muki sa uspiali samo na momcheto zastoto imalo 15 god staz kato sofior v BG, a na momicheto ne i sega ste si kara otnovo teoria i kormuvane, a osven tova sa gi nakarali da platiat 400-500 dolara za preregistraciata na kolata im.