Давност на банковата референция?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
smily

Давност на банковата референция?

Мнение от smily »

Здравейте!
Имам един такъв въпрос:
Колко давност има издадената банкова референция при изпращане на документите във Виена?
Ето ситуацията. Ние сме по старата програма, при която одобряването и изпращането на документите ставаше чрез катадското посолство във Виена. Трябва да изпратим целия комплект документи до 2-3 седмици. Проблемът, обаче, е, че някои документи не са готови, а парите за деклариране (за банковата референция) ги имаме в момента, после ще се наложи да теглим от тях. Можем ли сега да вземем банкова референция и след 2-3 седмици да изпратим документите?
Малко объркано стана, надявам се, че сте ме разбрали.
Благодаря ви предварително!
Аватар
janyz

11

Мнение от janyz »

Zdravei SMILI,nai-dobre e da izpratite vsichki dok. zaedno! Ne znam dali njama da se "mrashtat" ako izpratish bank.referencia sega ,a posle drugite dok.Na samoto intervju trjabva da predstavish nova referencia,aktualna !!!Ne znam dali i ti me razbra ???...no ako izkash obadi mi se za da izjasnim kazusa !!( tel. 0899 660556 ) Uspeh !!!
IVO

Мнение от IVO »

Когато ние изпращахме документите за Виена ,направихме банковата референция около месец преди да ги изпратим.Открихме сметка ,внесохме парите и след три дни ги изтеглихме.Нямахме проблем.После за интервюто ,трябва да носите актуална /около месец преди интервюто си вадите нова/ референция.Успех! Иво
smily

Мнение от smily »

Благодаря ви! Точно това имах предвид - да извадя банковата референция сега, после да изтегля някой лев за чека да интервюто и за други разходи и след 2-3 седмици да изпратим всички документи заедно естествено. Знам, че за интервюто трябва астуална референция, тогава ще ги имаме парите. Значи няма да е проблем. Още веднъж благодаря на отговорилите!
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

хей smily, шашкаш ме - ще изпращаш чека за интервюто СЕГА ли? при подаването на всички документи????? :?:
Аватар
rose

Мнение от rose »

Cheka,koito se izprashta s vtorite dokumenti e taksata za tiahnoto razglejdane i naznachavane na data za interview,ako te odobriat :roll:
Ako ne go izpratish sega niama da ti razgledat dokumentite,a osven tova tselia komplekt dokumenti se prashta zaedno s pratka(nashata beshe DHL),za da ti garantirat poluchavaneto na cheka :wink:
Kasmet!
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

zna4i pravilno sum razbrala - edin put se izprashta taksa ot 300 CAD za osnovnij kandidat i po 100CAD za vseki pridrujitel - za obrabotka na dokumentite i posle - neznaino za men koga?se izprashta taksata za samoto intervu, ako si udobren-500CAD!
of, kato pile v kul4ishte se oburkah - edin put li samo se prevejdat SAMO pari, ako ne broim bankovata referentsij!???
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

avve написа:zna4i pravilno sum razbrala - edin put se izprashta taksa ot 300 CAD za osnovnij kandidat i po 100CAD za vseki pridrujitel - za obrabotka na dokumentite i posle - neznaino za men koga?se izprashta taksata za samoto intervu, ako si udobren-500CAD!
of, kato pile v kul4ishte se oburkah - edin put li samo se prevejdat SAMO pari, ako ne broim bankovata referentsij!???
Тази такса от 300 долара за водещия кандидат и по 100 долара за придружаващите го лица, се изпраща еднократно във Виена за разглеждане на документите и за явяване на интервю, ако ви одобрят по документи. Не е задължително пратката да се праща с куриер. Може и с български пощи. Ако имате повече пари да хвърляте на вятъра, може да използвате и услугите на куриер. Всеки сам си преценява! :lol:
Аватар
rose

Мнение от rose »

Samo edin pat se prevejda sumata ot 500CAD,ako ste trima estestveno(300+100+100)Nie izpratihme obshto sumata ot 520CAD,taka ni posavetvaha ot bankata tezi 20CAD pokrivat eventualno niakakvi dopalnitelni razplashtania :roll:
300CAD za osnovniat kandidat +100 za vseki pridrujitel.Vseki si zaplashta razglejdaneto na dokumentite,no tova stava s palnata suma izpratena navednaj predi interviewto,dali shte vi odobriat ili ne sumata e prejalena.
Kasmet! :)
Аватар
rose

Мнение от rose »

Opredeleno vi preporachvam da si pratite cheka s kurier,ako ima neshto nesigurno,to tova sa balgarskite poshti,da ne govorim che obratnite razpiski se tarkaliat po poda na nashia blok :x
Uspeh! :P
Заключено