Kandidatsvane za Quebec,kacane niakade drugade

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Philip

Kandidatsvane za Quebec,kacane niakade drugade

Мнение от Philip »

Zdraveite,
Imam slednia vapros kam tezi koito(ako iam takiva razbira se):
Vazmosno li e sled kato si izkaral procedurata za Quebec da kacnesh napravo niakade drugade(v Federal Canada) i da zapo4nesh jivota si tam.
Interesno ste mi e da znam kakvi sa minusite i plusovete pri edno takova deistvie.

Filip
Аватар
Koko

Re: Kandidatsvane za Quebec,kacane niakade drugade

Мнение от Koko »

Philip написа:Zdraveite,
Imam slednia vapros kam tezi koito(ako iam takiva razbira se):
Vazmosno li e sled kato si izkaral procedurata za Quebec da kacnesh napravo niakade drugade(v Federal Canada) i da zapo4nesh jivota si tam.
Interesno ste mi e da znam kakvi sa minusite i plusovete pri edno takova deistvie.

Filip
Такива случай има и ако се разровиш назад във форума, можеш да намериш няколко различни истории на хора със сертификат за Квебек, кацнали направо някъде из англоговоряща Канада - сещам за хора от форума кацнали директно в Бритиш Колумбия, Албърта и Онтарио без проблеми. Има случай и на хора кацнали в една провинция и след това преместили се по една или друга причина на друго място.

За плюсовете и минусите - много е общ въпроса, всяка провинция си има собствена спесифика що се отнася до възможностите за намиране на работа, социална политика, данъчна политика, учене на език и т.н. Може би е най-добре да решиш в коя провинция и кой град искаш да пристигнеш и да търсиш информация конкретно за живота там.
Разбира се, важно е как си с езиците, това също е може да е съществен фактор при избора на място за устяновяване.
Заключено