Много се извинявам ако повдигам отново някой дъвкан въпрос, на който би могло, евентуално, да се намери отговор във форума (макар че не видях такъв).
Има ли някъде в интернет попълваеми Demande de certificat de selection.
Защото тези, които аз изтеглих не мога изобщо да пиша там, където трябва (Акробат 6.0). Мога да променям текстовете но не мога да попълвам полетата.
Попълване на първите документи
Виж какво fart виждам че си много отворен, ама да те попитам - какво си постигнал в живота си!
Казах вече - формулярите ги изтеглих от официалния сайт. Те не могат да се попълват (не са пригодени, не казвам, че не мога да ги направя такива, но какъв е смисъла?)
Пуснах сърч във форума, но мога да ти дам връзка към 10 твърдения, че няма такава форма (вторите, за Букурещ, моля, но първите на ръка)
Реших да питам, вместо да си губя времето с глупости (както правя и в момента).
Много ми е интересно, колко точно остър си ти. Може би си като морков в главата?
Казах вече - формулярите ги изтеглих от официалния сайт. Те не могат да се попълват (не са пригодени, не казвам, че не мога да ги направя такива, но какъв е смисъла?)
Пуснах сърч във форума, но мога да ти дам връзка към 10 твърдения, че няма такава форма (вторите, за Букурещ, моля, но първите на ръка)
Реших да питам, вместо да си губя времето с глупости (както правя и в момента).
Много ми е интересно, колко точно остър си ти. Може би си като морков в главата?