Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Това, което тая картинка показва е, че хората от малките градове и селата продължават да се изнасят към 5-6 големи града. Топ 5 растат, другите намаляват.
Там където живеят родителите на жена ми наскоро затворили и основното училище, малкото останали деца ще трябва да пътуват с автобус до “големия град”.
И кво?
Румъния с три по-голям брутен вътрешен продукт от България
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
snakeplissken написа: ↑Пет Авг 28, 2020 1:21 pm
И кво?
Румъния с три по-голям брутен вътрешен продукт от България
И три пъти по-голямо население, освен по-голямата близост до Централна Европа и Германия.
Ами нали според теб след 4-5 години щяхте да сте надминали дори Канада, а то какво излезе? Некви измислени оправдания колко голямо било населението на Румъния и че били с 5 метра по-близо до Германия
То си има и друг показател, за да няма значение кой е с по-голямо население - GDP per capita. Ама и там духате прахта на Румъния и то с около 3000 евро на глава
Страна дето (почти) всичко най-най ѝ е в столицата, го дължи на яка корупция поради концентрацията на парите у чиновници и партийни функционери. Това виждам аз на тая карта горе.
Ъъъ, не бяхме ли туристическа страна? Къде е туризЪма на тая карта?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.