Kam vsichki Vlogiteli:
Kam vsichki Vlogiteli:
gledam otvori se tema ;zaplata;,koyato me navya na misalta da otvorya edna druga tema :
-Izbihte li rzhodite ,koito napravihte za da doydete v Canada?
-Az ste zapocna parvi,na men procedurata zaedno s dgobnite pari mi izleze 20K can$. i za dve godini sam si na -20k,dage kam tyah pribavih edni oshte 10k,da kagem vzet zaem za obuchenie,A pri Vas kak e?
-Az ste zapocna parvi,na men procedurata zaedno s dgobnite pari mi izleze 20K can$. i za dve godini sam si na -20k,dage kam tyah pribavih edni oshte 10k,da kagem vzet zaem za obuchenie,A pri Vas kak e?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Kam vsichki Vlogiteli:
az sam oshte na cherveno ot taia Canadabateto написа:gledam otvori se tema ;zaplata;,koyato me navya na misalta da otvorya edna druga tema :
neznam koga shte izlezna na cherno - sigurno ako skocha ot balkona shtoto dolu e palno s chernilki
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Kam vsichki Vlogiteli:
bateto написа:gledam otvori se tema ;zaplata;,koyato me navya na misalta da otvorya edna druga tema :
...toest 20 procedura, o6te 20 sled tova i 10 zaem...dotuk si na - 50 K, tova li izliza?
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
-30К$,vaprosat mi be poroden ot anketata v ;zaplati; ot koyato bolshinstvoto ot novite imigranti se okazva ,che rabotyat na zaplati nad 20-30$ na chas,evalla samo taka tryabva ,to e yasno ,che barzo sa izbili investiciyata ,no mi e interesno dali ima i drugi kato men ili az ste se okaga edinstvenniyat.Az po princip otgovora go znam ,hayde davayte po smelo,tuk sme anonimni i nyama da ni se smeyat na nashe selo.
Аз не съм анонимен-така се казвам:
и още не съм получил заплата реално и при мен има и други тънкости,но все едно-личните ми доходи ще са под минимума както и да ги смятам!
Жена ми работи за 7,50 на час,като и махнат удръжките остават-около 6-не съм чул някой имигрант да взема много повече(то не знам въобще какъв процент имат работа!)
така че-блазе им на гласувалите-няма кво да се оплачат от Канада!
и още не съм получил заплата реално и при мен има и други тънкости,но все едно-личните ми доходи ще са под минимума както и да ги смятам!
Жена ми работи за 7,50 на час,като и махнат удръжките остават-около 6-не съм чул някой имигрант да взема много повече(то не знам въобще какъв процент имат работа!)
така че-блазе им на гласувалите-няма кво да се оплачат от Канада!
- Lub0
- Обратна връзка:
Aз пък не познавам лично емигрант да работи за $7.5 на бяло, явно всеки има различни познати, но от мойте, който е принуден да работи нискоквалифицирана работа, си седи на социал или стипендия и си бачка на черно или пък не бачка изобщо...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Jalko che priemate imigratsiata kato biznes...za mene tia beshe reshenie na lichnoto mi nesaglasie s politikata v BG, spokoen i siguren jivot i nai-veche badeshte za semeistvoto mi. Za parite ne sam gledal. Doiddoh s dosta pari, dosta poharchih i oshte poveche mi ostanaha
Az sam ingener, ne bakalin. Moje i da sam spechelil ujasno mnogo za standartite v rodinata, no ujasno mnogo sam i zagubil. Nemoga da izmervam priatelite v pari, nito parite v priateli...shtom sam oshte tuka sam dovolen. Dori i da sam zagubil poveche otkolkoto sam spechelil izbora si e iztsialo moi...za razlika ot BG, kadeto drugi reshavah vmesto mene i to na bitovo nivo. Nikoga niama da zabravia mutrite i parvite 3 "demokratichni" pravitelstva.

Az sam ingener, ne bakalin. Moje i da sam spechelil ujasno mnogo za standartite v rodinata, no ujasno mnogo sam i zagubil. Nemoga da izmervam priatelite v pari, nito parite v priateli...shtom sam oshte tuka sam dovolen. Dori i da sam zagubil poveche otkolkoto sam spechelil izbora si e iztsialo moi...za razlika ot BG, kadeto drugi reshavah vmesto mene i to na bitovo nivo. Nikoga niama da zabravia mutrite i parvite 3 "demokratichni" pravitelstva.

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Niakoi da ri e kazal,che nie,mechkite mislim ednakvo? :MechoPuh написа:Jalko che priemate imigratsiata kato biznes...za mene tia beshe reshenie na lichnoto mi nesaglasie s politikata v BG, spokoen i siguren jivot i nai-veche badeshte za semeistvoto mi. Za parite ne sam gledal. Doiddoh s dosta pari, dosta poharchih i oshte poveche mi ostanaha![]()

Na konkretni vaprosi otgovariam s lakonichni otgovori.
Za vizi i t.n. poharchih 3000US$. Doidoh v Canada prez liatoto na 2001 s 9000US$. Jivot i zdrave sled 6 meseca, ako ne ostana bez rabota, izlizam na kota 0.

Za vizi i t.n. poharchih 3000US$. Doidoh v Canada prez liatoto na 2001 s 9000US$. Jivot i zdrave sled 6 meseca, ako ne ostana bez rabota, izlizam na kota 0.

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Взе ми думите от устата Мечо....za mene tia beshe reshenie na lichnoto mi nesaglasie s politikata v BG, spokoen i siguren jivot i nai-veche badeshte za semeistvoto mi
А Любо-ако искаш иди в "Тим Хортънс"на ъгъла на Юнивърсити и Шербрук и се запознай с жена ми.
За мен-ясно аз съм особен случай.,но да кажем-искам да вземам социал+работа на черно:
За социала както разбирам-няма да мога-имам още пари по сметки,имам 2 недвижими имота в Бг,които се надявам да намалеят наполовина

Оставил съм си името и телефона във всички квартални пицарии уит ноу авеил со фар!Пуснах и две CV-ta ,за позиции където не само съм подходящ,ами и сигурно съм най-добрия кандидат в света-за нощен пазач на корабчета-висше морско образование,6 години служба ВМС-една от тях-капитан на военно корабче,deck officer-със експириънс,отговорник по пожаро-и т.н. по безопасността на луксозен пасажер+малко работа в Канада в шипинг бизнеса+писал съм и двата езика+руски и български естествено! Никакъв резултат...
не че ме кефи идеята да не спя нощем-ама ей така-от любопитство подадох-да ги видя Канадците колко им е ....и не се обаждат!
В мен се заражда подозрението,че като получат апликейшън-гледат името и като е нещо по-трудно за тях-а не Джон Смит да речем-и отиваш на боклука!
така че явно имаш преуспели познати!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
hey MiteDimitar Kolev написа:Взе ми думите от устата Мечо....za mene tia beshe reshenie na lichnoto mi nesaglasie s politikata v BG, spokoen i siguren jivot i nai-veche badeshte za semeistvoto mi
А Любо-ако искаш иди в "Тим Хортънс"на ъгъла на Юнивърсити и Шербрук и се запознай с жена ми.
За мен-ясно аз съм особен случай.,но да кажем-искам да вземам социал+работа на черно:
За социала както разбирам-няма да мога-имам още пари по сметки,имам 2 недвижими имота в Бг,които се надявам да намалеят наполовина :lol: :lol: жена ми работи-все още!
Оставил съм си името и телефона във всички квартални пицарии уит ноу авеил со фар!Пуснах и две CV-ta ,за позиции където не само съм подходящ,ами и сигурно съм най-добрия кандидат в света-за нощен пазач на корабчета-висше морско образование,6 години служба ВМС-една от тях-капитан на военно корабче,deck officer-със експириънс,отговорник по пожаро-и т.н. по безопасността на луксозен пасажер+малко работа в Канада в шипинг бизнеса+писал съм и двата езика+руски и български естествено! Никакъв резултат...
не че ме кефи идеята да не спя нощем-ама ей така-от любопитство подадох-да ги видя Канадците колко им е ....и не се обаждат!
В мен се заражда подозрението,че като получат апликейшън-гледат името и като е нещо по-трудно за тях-а не Джон Смит да речем-и отиваш на боклука!
така че явно имаш преуспели познати!
dva saveta - pazi si anonimnostta i tazi na jena si shto gode
za rabotite - napravi si niakolko resumeta za razlichni raboti
za imenata - kato chovek imal vazmojnostta da preglejda stotici resumeta - ima znachenie imeto ti no vse pak se poglejda i experienca
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.