Viena vinagi li prashta potvarjdenie

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
daisy

Viena vinagi li prashta potvarjdenie

Мнение от daisy »

Sdraveite,

Porovih se vav foruma no ne otkrih infor za vaprosa mi. Izpratihme vtori doumenti s kurier UPS do Viena na 30 mart. Proverkata na tovaritelnitzata sochi che sa polucnehi ot posolstvoto. Do momenta obache niamame podtarjdenie za tova ot tiah. Iskah da znaia dali e praktika da prashtat potvarjdenie do tri mesetza, dali izprashtat potvarjdenie na othvarlenite kandidati s niakakvo izvestie che ne sa odobreni i dali ima drugi saforumtzi v nasheto polojenie /kandidatstvame kato conjoit-de-fait/.
Predvaritelno blagodaria na tezi, koito mi otgovoriat zashtoto pochame da se panirame veche glediaki v kakav srok izprashtat potvarjdeniata na ostanalite. Daide savet sahto taka dali da im pishem, ili da chakame novini ot tiah i do koga.
hobby

Мнение от hobby »

Po princip da. Na men vinagi sa mi izpracchtali potvarjdenie, no az sam gi izprachtal po postata.
PAVLINAP

отг.

Мнение от PAVLINAP »

ПО ПРИНЦИП ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИТЕ ПЪРВО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ПАРИТЕ,ЧЕ СА ПОЛУЧЕНИ И ЧЕ ЩЕ ВИ РАЗГЛЕДАТ МОЛБАТА.И СЛЕД ТОВА ОТГОВОР + ИЛИ -.НАШИ ПОЗНАТИ СИ ИЗПРАТИХА ДОКУМЕНТИТЕ НА23.01.04,МАРТ МЕСЕЦ ИМ СЕ ОБАДИХА ПО ТЕЛ,НО ТЕ МАЛКО СА СЕ ИЗСИЛИЛИ С ФРЕНСКИЯТ ЕЗИК И НЕМОГЛИ ДА КАЖАТ НИЩО,НО И ТЕ ДО МОМЕНТА НЕ СЕ СА ПОЛУЧИЛИ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ОТГОВОР.
Аватар
nikolai

Мнение от nikolai »

Nie ispratihme dokumentite na 29 Mart .Sled 10 dni se vyrna obratnata raspiska(BulPost),4e sa plu4eni na 31 Mart.Ot togava nasam NI6TO.
Nadejdata umira posledna !!!
Изпращане DSC -Виена : 29.03.04г.
Потвърждение:22.06.2004г.
PAVLINAP

hi

Мнение от PAVLINAP »

AZ VSE SI MISLIA,4E VSI4KO STE BADE NARED,NO DA NE ZABRAVIAME 4E NAPOSLEDAK SE ...... S MNOGO KANDIDATI, :nenam:,PREDPOLAGAM 4E TOVA ZABAVIANE E ZASTOTO NAPOSLEDAK IMA MNOGO KANDIDATI
LaRue

Мнение от LaRue »

Трябва да получиш потвъждение, тъйкато кандидатстваш по новата процедура, а и те са получили пари за да ти обработят документите.
Обикновенно реагират по-бързо. Защо не им изпратиш факс или писмо и да ги попиташ какво става?
Успех!!!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

ZASTO SI SE KRASTIL TAKA,NAVIAVA MI UJASNI SPOMENI :twisted: :luk: LA RUE OO.......
LaRue

Мнение от LaRue »

PAVLINAP написа:ZASTO SI SE KRASTIL TAKA,NAVIAVA MI UJASNI SPOMENI :twisted: :luk: LA RUE OO.......
защото така ми харесва и аз не всявам ужас :beer: :roll:
aleksandar

Мнение от aleksandar »

Nie pusnahme DCS-a na 14.03.2004g. Dosega, ni vest ni kost ot Viena. Pisah im edin e-mail - pak nikav otgovor.
She chakam oshe 3 meseza i ako nisho ne poluchim, vadim turisticheski vizi za Shatite i otivame da si urejdame jivota na miasto. Vze da mi pisva ot tia tapi franseta :evil:
daisy

ne otgovariat na e-mail-i mai

Мнение от daisy »

Zdravei, Sasho!
Blagodaria ti za otgovora. As sasho im pisah vchera - i na frenski i na angliiski, no protivno na tova koeto biah chula che davat otgovor edva li ne do niakoklo chasa ne sam poluchila nishto ot tiah. V momenta, v koito eventualno otgovoriat shte pisha, za da dam info za privinite za tova zabaviane.
Ne znaia samo dali e trimesechen sroka za davane na potvarjdenie. No logichno e da ti razgledat dokumentite i da te uvedomiat za rezultata - + ili - tai kato sme vnesli taxa immeno za tova, nali?
Gelaia vi poveche tarpenie, neshtata iavno sa se baviat po niakakvi si prichini, pak kakto kazvash i ti - sviat shirok.
aleksandar

Мнение от aleksandar »

Zdravei Daisy,

Ako ti otgovoriat nesho - svirkai :D
Az smiatam da hodia na tazi sesia deto e na 17.06 v NATFIZ. Ako do togava ne polucha otgovor, she gi pitam tam zasho sa tolkova neseriozni :)
Ti ot Sofia li si?
S frenskiq opraviash li se?
daisy

Мнение от daisy »

Zdravei, Sasho!
Razchitai na men - nepremenno she dokladvam. Az sam ot Sofia i shte hodia na sreshat na 19, po udobno mi e sutrin vecher sam na kurs. Ucha frenski ot 9 mesetza v ICHS i se chuvstvam dosta po uverena veche. Znam i ispanski i angliiski i tova dosta mi pomaga. Takiva raboti - jelaia ti kuraj i do skoro vav foruma.
aleksandar

Мнение от aleksandar »

Zdrast Daisy,

Ti si ziala poliglodka :lol:
Ako iskash moje da se sreshnem.
Ostavi niakakav telefon, ako iskash razbira se.
Moia e: 620239, no sega ima niakva povreda, nadiavam se utre da go opraviat.
Inache GSM: 0887941626
She se radvam da se zapoznaem i da poddarjame vrazka, oshe poveche che sme na edno deredje s dokumentite i moje da se okaje za v badeshe che she se predvijvame zaedno v dalgata prozedura po imigraziata :)

Pozdravi,
Sasho
daisy

otgovoriha na e-mail-a mi

Мнение от daisy »

Zdraveite i blagodaria na vsichi, koito se vkliuviha v atazi komunikatzia. Sasho, kakto ti obeshtah se vkliuchvam s otgovor, koito mnogo priatni me iznenada. Pusnat e dnes, a az izpratih zapitvanetoi si v petak sledobed. Doslovno e-mailat e slednia:

"Nous accusons r?ception de vos documents et du ch?que et communiquerons avec vous dans les meilleurs d?lais.

Meilleures salutations"
Lisa Schreiber

Chudesno, sega shte moga da vecheriam s nastroenie i s chista savet da aposavetvam vsichki, koito imat niakakvi trevogi da pishat do viena, no na frenski inache ne otgovariat :D Chuvstvoto da vladeesh, makar i v ne usavarshenstvan stadii nov ezik e mnogo vdahnoviavashto, da znaete. Tova mai mi e parvoto ofiztialno pismo na frenski. Dosega pisheh pisma samo kato domansho. Uspeh na vsichki i badete zdravi!
aleksandar

Мнение от aleksandar »

EEE, super,
i az she im pisha na frenski togava :)
Mersi za informaziata Daisy :)
Заключено