Бизнесмен подарява остров на България - тя не го ще...

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
optics
Модератор

Бизнесмен подарява остров на България - тя не го ще...

Мнение от optics »

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obe ... arija.html"

Гледам и не вярвам на ушите си. Бахти бизнесмена !!! Бе той едно просто изречение не може да върже, как ги е вързал тия фирми, холдинги, мильони...
"начи нали, това нещо нали, има си нали.. начи аз съ го сметнал нали..."
Това ли са българските бизнесмени ?!?
Изгледайте го до края, дор до "той Марк е умен момък" хем е депресиращо хем е забавно. Аз го гледах на закуска
:lol:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Koko

Re: Бизнесмен подарява остров на България - тя не го ще...

Мнение от Koko »

optics написа:http://www.btv.bg/video/shows/predi-obe ... arija.html

Гледам и не вярвам на ушите си. Бахти бизнесмена !!! Бе той едно просто изречение не може да върже, как ги е вързал тия фирми, холдинги, мильони...
"начи нали, това нещо нали, има си нали.. начи аз съ го сметнал нали..."
Това ли са българските бизнесмени ?!?
Изгледайте го до края, дор до "той Марк е умен момък" хем е депресиращо хем е забавно. Аз го гледах на закуска
:lol:
Това за плаващият остров (но не по Жул Верн) е новина от миналата година, незнам защо сега се появява отново, още тогава беше ясно че туй дето плава из океана не е баш остров и че няма как да бъде признато за територия на която и да е държава. То всъщност ако можеше да бъде признато, сигурно щеше да има доста желаещи държави.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Той го видял по интернет и веднага му прещракал акъла каква далавера (някви трилиони долари се спрягат, териториални води колкото площта на Турция и т.н.), намерил хора които разбират от нещо (щото по всичко личи, че той не разбира от нищо) - те свършили работата и ПРИДОБИЛ "острова" дет' се вика за без пари. Бе кой ще ти дава териториални води на нещо дето плава бе ??? И с проникновения си акъл стига дори по-далеч -- Ще го закараме, вика, там дето има нефт и там ще го закотвим и ще си вадим нефт от наша си територия...Боже, боже...
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

optics написа:Ще го закараме, вика, там дето има нефт и там ще го закотвим и ще си вадим нефт от наша си територия...Боже, боже...
Няма лошо, само трябва и една огромна флотилия и армия да построи, че като дойдат Газпром да го приватизират, китайците да му построят за месец един неплаващ архипелаг около островчето и накрая американците да му донесат и малко демокрация...
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Kpetrov написа:
optics написа:Ще го закараме, вика, там дето има нефт и там ще го закотвим и ще си вадим нефт от наша си територия...Боже, боже...
Няма лошо, само трябва и една огромна флотилия и армия да построи, че като дойдат Газпром да го приватизират, китайците да му построят за месец един неплаващ архипелаг около островчето и накрая американците да му донесат и малко демокрация...
Предлагам да пратим политиците ни там, така нещата в България може и да почнат да се оправията.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Koko написа:
Kpetrov написа:
Предлагам да пратим политиците ни там, така нещата в България може и да почнат да се оправията.
Ааа българските политици...! Аз помислих, че почна събирателно за всички политици.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Toя е абсолютно луд. Не го издържах до края. |(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
dersety

Мнение от dersety »

Bistra написа:Toя е абсолютно луд. Не го издържах до края. |(
Как да устоиш на такава простотия?Вчера гледах за някакъв друг който някакво княжество БГ щял да прави на ничия територия.Хора без работа и капацитет,колкото искаш |( :rofl: :rofl:
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

България ще да е рекордьор по броя на телевизии на глава на населението. Ефира все трябва да се запълни с нещо все пак :D
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Поне стигна ли до бисера "Той Марк е умен момък" по повод последния вариант - ако България не искала острова, щял да го даде на Фейсбук - понеже била на 3-то място по "население" и сега таман щяла да се сдобие и с територия...

2 юни 2012, budtel
Аватар
dersety

Мнение от dersety »

optics написа:
Поне стигна ли до бисера "Той Марк е умен момък" по повод последния вариант - ако България не искала острова, щял да го даде на Фейсбук - понеже била на 3-то място по "население" и сега таман щяла да се сдобие и с територия...

Колко щедро от негова страна:))хахаха А с Марк са били тооолкова пъти на една маса:))))
Публикувай отговор