hi.Kak e v Quebec.V Toronto ima rabota ama trudno se namira
hi.Kak e v Quebec.V Toronto ima rabota ama trudno se namira
Kak e v Montreal stavali za jiveene i imali rabota .
Kolko e zastrahovkata na kolata.
Re: hi.Kak e v Quebec.V Toronto ima rabota ama trudno se nam
Става за живеене,но зависи за кой...silvia74 написа:Kak e v Montreal stavali za jiveene i imali rabota .

И застраховката също зависи от колата...

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Така е навсякъде май, ако ти тръгнат нещата, си добре, ако не...totev написа:Явно в Канада всичко ЗАВИСИ....

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Нали така беше с неволята - викаш за помощ, викаш, па накрая се стегнеш и сам си свършиш работата...todor73 написа:ako ne trqgnat nestata gledash da napravish taka che da trqgnat ako i tova ne stane ... znachi si bil mnogo dobre v bg i tova te e razligavilo.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- yaiuat
- Обратна връзка:
Da be vij samo kak si protivorechi samoto i zaglavie: "V Toronto ima rabota ama trudno se namira"LaRue написа:Силве ти май само пускаш теми и после не ги четеш?
Hem imalo hem trudno se namiralo.

Tq mejdu drugoto oshte ne mi e otgovorila na vuprosa mi ot prednata i tema: sled kato tvurdi che v Kanada e ludnica zashto stoi oshte tam!
Qvno ima hora koito sa se sbluskali sus svqt koito ne sa i ochakvali. V kraina smetka edna jena ako ne pochne da pravi nqkoi kompromisi sus sebe si shte i e dosta trudno ne da si nameri rabota dori i kato servitorka.
Puk i v kraina smetka neznam shto za avanturistki sa tiq momicheta deto taka zarqzvat vsichko i trugvat abolutno sami kum mqsto deto vuobshte neznaqt kakvo gi ochakva. Dobre che ne napravih greshkata da trugna s takava dunda- sugirno shteshe da mi hlenchi da q vrushtam v bg

Nas mujete vij ni sus sula i volq bachkame kvo da e v nachaloto i se opravqme burzo ama jenata tova e drugo neshto- ne moje taka, trqbvat i drugi neshta..
Зависи от жената yaiuat, аз познавам сами жени тук, които са започнали от продавачки и за 1 година са се издигнали до ехехеей да не казвам до къде...yaiuat написа:Nas mujete vij ni sus sula i volq bachkame kvo da e v nachaloto i se opravqme burzo ama jenata tova e drugo neshto- ne moje taka, trqbvat i drugi neshta..
Познавам и мъже дето... само хленчат.
Явно това няма да е по полов признак. Може да е нещо друго, например дали си роден на четна дата

Namiram izkazvaneto ti za tvarde obobshtavashto, da ne kaja seksistko. Ima jeni i jeni, kakto i maje i maje...yaiuat написа:
Puk i v kraina smetka neznam shto za avanturistki sa tiq momicheta deto taka zarqzvat vsichko i trugvat abolutno sami kum mqsto deto vuobshte neznaqt kakvo gi ochakva. Dobre che ne napravih greshkata da trugna s takava dunda- sugirno shteshe da mi hlenchi da q vrushtam v bg![]()
Nas mujete vij ni sus sula i volq bachkame kvo da e v nachaloto i se opravqme burzo ama jenata tova e drugo neshto- ne moje taka, trqbvat i drugi neshta..
Kolkoto do tragvaneto sas 'dunda'...Ako se ne laja i bez dunda si oshte v Balgaria?
Haide sas zdrave i po leko s testosterona!
- sara
- Рошава гарга
Леле, леле, добре че има кой да ни отвори очите!!!yaiuat написа: Qvno ima hora koito sa se sbluskali sus svqt koito ne sa i ochakvali. V kraina smetka edna jena ako ne pochne da pravi nqkoi kompromisi sus sebe si shte i e dosta trudno ne da si nameri rabota dori i kato servitorka.
Puk i v kraina smetka neznam shto za avanturistki sa tiq momicheta deto taka zarqzvat vsichko i trugvat abolutno sami kum mqsto deto vuobshte neznaqt kakvo gi ochakva. Dobre che ne napravih greshkata da trugna s takava dunda- sugirno shteshe da mi hlenchi da q vrushtam v bg![]()
за къде ли сме ние тръгнали и какво ли сме си мислели? и за какво ли ставаме, та и само компромиси трябва да правим... бре, бре, бре.. А мъжете - само слънце, и все успяващи и нехленчещи и все доволни.. Ех, не знаех аз досега какво бил то животът и истината! Но не съм осъзнала аз явно още колко сме нисши и за нищо не ставаме жените! мда.. това е то - мъж! просто без думи!
да ти имам самочувствието !
останете си със здраве!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Виж сега съгласи се че повечето жени не може да работят в началото това което един мъж би започнал да върши, защото са по нежно направени създания. Казах че една жена не може така да работи какво да е и кога да е- а и трябват други неща- най вече като повече условия. Като се прибереш от работа ти трябва без отлагане да има къде да си починеш, изкъпеш, наготвиш нещо, спиш на топло и на сутринта да си направиш тоалет и грим + доста други неща особено желан социален живот, чиято липса на всички тия работи се понася по трудно от жените. А това са неща, които според хората които познавам и които са заминали за чужбина в начлото част от тях или повечето от тия работи липсват известен период от време.sara написа:.. !
Мисълта ми беше че мъжете са по издръжливи на подобни несгоди в стил българска казарма

Ама то когато кажеш нещо пред много хора повечето от тях си мислят различни неща, според личното им състояние и отговарят на човек през призмата на собствения си мероглед за света и най вече за себе си. Защото от отговорите на бабапена и твоя аз научавам повече за вас, отколкото въобще да ми казвате нещо на мен :idea:

Иначе не бих пуснал и допуснал жена до мен да попадне в такава ситуация така че няма смисъл от еманципистки изказвания тъй че удряй по една усмивка като ме четеш и с това да мине тая работата

:infant: