Пътуване в САЩ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
esperanza

Пътуване в САЩ

Мнение от esperanza »

Предстои ми пътуване в САЩ с дъщеря ми на 8 г. Дали е необходим някакъв документ за детето (освен виза, тъй като не сме още канадски граждани, и паспорт, разбира се), тъй като мъжът ми няма да бъде с нас? Благодаря!
Документи Виена: 06.01.2009
Интервю: 10.06.2009
Документи Букурещ: 13.07.2009
Баркодове: 31.07.2009
Документи за медицински: 20.08.2009
Медицински: 2.09.2009
Arrivée: 1 mai 2010
Аватар
analgin
.

Re: Пътуване в САЩ

Мнение от analgin »

Ako си с български паспорт ще ви вземат и пръстови отпечатъци при положение, че не си влизала в USA през последните 6 месеца с него. Такава им е процедурата за страните от третият свят.
Извади си пълномощно без него шанса да минеш която и да е граница е много малък.
grozdan

Мнение от grozdan »

esperanza написа:Предстои ми пътуване в САЩ с дъщеря ми на 8 г. Дали е необходим някакъв документ за детето (освен виза, тъй като не сме още канадски граждани, и паспорт, разбира се), тъй като мъжът ми няма да бъде с нас? Благодаря!
След като мъжът ти няма да е с вас ще ти трябва документ от него, че позволява на дъщеря си да пътува.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

grozdan написа:
esperanza написа:Предстои ми пътуване в САЩ с дъщеря ми на 8 г. Дали е необходим някакъв документ за детето (освен виза, тъй като не сме още канадски граждани, и паспорт, разбира се), тъй като мъжът ми няма да бъде с нас? Благодаря!
След като мъжът ти няма да е с вас ще ти трябва документ от него, че позволява на дъщеря си да пътува.
И не е нужно да е нотариално заверен, поне аз никога не съм имал такъв. Подпис на съпруга(та) е достатъчен. В повечето случаи не са и сещали да го поискат.
Публикувай отговор