Стоянчето! Нашето момиче!
Стоянчето! Нашето момиче!
Стоянка Мутафова е била вписана в Книгата за рекорди на Гинес като най-възрастната играеща актриса в света. Госпожа Стихийно бедствие станала притежател на отличието още на рождения си ден на 2 февруари 2014 г., но чак сега екипът на Гинес официално поместил българската знаменитост в аналите си.
http://news.ruse24.bg/533515.html"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- optics
- Модератор
Re: Стоянчето! Нашето момиче!
Ах, Стояна ах, Стояна -
трактор пее на поляна.
Ще вървим ще строим,
своя свят неповторим !!!
трактор пее на поляна.
Ще вървим ще строим,
своя свят неповторим !!!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
Всъщност тази "новина" е измама.
Мутафова наистина се доближава до рекорда, но Бети Уаит все и ще се държи и играе доста активно.

Мутафова наистина се доближава до рекорда, но Бети Уаит все и ще се държи и играе доста активно.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ако не са шарани като Жорката да вярват в такива глупости, кой ще чете и купува бг жълти вестници. А дори и да беше вярна тази "новина" - не знам какъв повод за гордост може да бъде факта, че са те вписали в най-излишната и тъпа книга, редом до най-дебелия, циганина с най-дълги нокти или индиеца дето не се е къпал 10 годиниjoro написа:Стоянка Мутафова е била вписана в Книгата за рекорди на Гинес като най-възрастната играеща актриса в света. Госпожа Стихийно бедствие станала притежател на отличието още на рождения си ден на 2 февруари 2014 г., но чак сега екипът на Гинес официално поместил българската знаменитост в аналите си.

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Е, не може пък и във всички вестници да пише само колко сме бедни и гладни в България, за да се помпа самочувствието на разносвачите на пици в Канада да се считат за много преуспелиПавел написа: Ако не са шарани като Жорката да вярват в такива глупости, кой ще чете и купува бг жълти вестници. А дори и да беше вярна тази "новина" - не знам какъв повод за гордост може да бъде факта, че са те вписали в най-излишната и тъпа книга, редом до най-дебелия, циганина с най-дълги нокти или индиеца дето не се е къпал 10 години

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- optics
- Модератор
Не беше ли повече ?Павел написа:... или индиеца дето не се е къпал 10 години
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
optics написа:Не беше ли повече ?Павел написа:... или индиеца дето не се е къпал 10 години

Не е важното да сме преуспели, а да не останем гладни покрай пиците. Аз доволен.joro написа:Е, не може пък и във всички вестници да пише само колко сме бедни и гладни в България, за да се помпа самочувствието на разносвачите на пици в Канада да се считат за много преуспелиПавел написа: Ако не са шарани като Жорката да вярват в такива глупости, кой ще чете и купува бг жълти вестници. А дори и да беше вярна тази "новина" - не знам какъв повод за гордост може да бъде факта, че са те вписали в най-излишната и тъпа книга, редом до най-дебелия, циганина с най-дълги нокти или индиеца дето не се е къпал 10 години![]()
![]()
- ablood
- Обратна връзка:
Стоянка вече наистина е рекордьорка. Бети почина миналата седмица.
Май периодично я обявяват за умряла.Betty White Death Hoax Dismissed Since Actress Is ‘Alive And Well’
On Saturday (December 05) the actress' reps officially confirmed that Betty White is not dead. “She joins the long list of celebrities who have been victimized by this hoax. She's still alive and well, stop believing what you see on the Internet,” they said.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Toва ми напомня на един виц от казармата..IRA написа:Май периодично я обявяват за умряла.Betty White Death Hoax Dismissed Since Actress Is ‘Alive And Well’
On Saturday (December 05) the actress' reps officially confirmed that Betty White is not dead. “She joins the long list of celebrities who have been victimized by this hoax. She's still alive and well, stop believing what you see on the Internet,” they said.
Телеграма в поделението: "Иване прибрай се бързо, баба ти пак умря"
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- ablood
- Обратна връзка:
Ако е жива остава въпросът дали още играе.
- ablood
- Обратна връзка:
Оказа се, че играе. Има я в полседния епизод на Bones.ablood написа:Ако е жива остава въпросът дали още играе.
- ablood
- Обратна връзка:
Бети Уаит се пенсионира.
Ако Стоянка още играе понастоящем вече ще е истинска рекордьорка и лъжата ще стане истина.
Ако Стоянка още играе понастоящем вече ще е истинска рекордьорка и лъжата ще стане истина.
- Kan_Tangra
Ама те циганите къпят ли се въобще?optics написа:Не беше ли повече ?Павел написа:... или индиеца дето не се е къпал 10 години

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола