Скоро може да махнат визите за Канада
Скоро може да махнат визите за Канада
Канада се готви да махне визите за всички страни от ЕС!
http://www.mediapool.bg/kanada-se-gotvi ... 28025.html"
http://www.mediapool.bg/kanada-se-gotvi ... 28025.html"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Скоро може да махнат визите за Канада
Супер! Хубаво е да пуснат за желаещите наши "индианци" една реклама, че Ванкувър е най-топлата канадска дестинация. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ние в Банско от студ и сняг не се боимBistra написа:Супер! Хубаво е да пуснат за желаещите наши "индианци" една реклама, че Ванкувър е най-топлата канадска дестинация.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Ама ние имаме много феминистки в нашата провинция и съскат на френски при това.
Те са по-лоши и от леда. Докато по Ванкувърско послушни китайки с японско възпитание на гейши - бол! Там, там е мястото! 
Павел покани вече Давидко на гости, да види кое как е и да го ориентира в ситуацията.

Павел покани вече Давидко на гости, да види кое как е и да го ориентира в ситуацията.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Аз си падам по феминистки, владеещи много добре френски устноBistra написа:Ама ние имаме много феминистки в нашата провинция и съскат на френски при това.Те са по-лоши и от леда. Докато по Ванкувърско послушни китайки с японско възпитание на гейши - бол! Там, там е мястото!

- Bistra
- Напуснал форума
Е, ти си знаеш! Да не се оправдаваш после, както казва Мухича, че не си бил предупреден и си се набутал в (на това място би трябвало да има нецензурен израз) провинция. 

То където и да иде човек все се набутва. Особено ако е българинBistra написа:Е, ти си знаеш! Да не се оправдаваш после, както казва Мухича, че не си бил предупреден и си се набутал в (на това място би трябвало да има нецензурен израз) провинция.

- Bistra
- Напуснал форума
Хеx, аз пък вярвам, че не съм се набутала, ама то е, щото съм "зла" и "феминистка".
Със здраве!
Със здраве!

- roumensp
Ще сбъркат, ние не сме Цоциални като вас, а и билета е доста по-скъп от тоя до Монреал. Пък и вече имат опит с приспособяването във френскоговоряща среда.Bistra написа:Супер! Хубаво е да пуснат за желаещите наши "индианци" една реклама, че Ванкувър е най-топлата канадска дестинация.

О,да!И аз чух от снаха ми,че Ван е ужсно,ужасно скъп.
беше там през октомври по една програма.
За китайките сподли същото.Направо на рояци.ком каза,че са
Ама те мелезите после са уникално красиви та добре да мисли човек преди това...
беше там през октомври по една програма.
За китайките сподли същото.Направо на рояци.ком каза,че са

Ама те мелезите после са уникално красиви та добре да мисли човек преди това...

- Bistra
- Напуснал форума
А, не, не, моля ти се! Почвам да лепя линкове на MeteoMedia. Да видят хората, че зимата ни продължава дори и през лятото.roumensp написа:Ще сбъркат, ние не сме Цоциални като вас, а и билета е доста по-скъп от тоя до Монреал. Пък и вече имат опит с приспособяването във френскоговоряща среда.

Хичкок, ако беше жив щеше да започне и новият си филм "Катериците", вследствие зачестилите случаи на оплаквания за нападения от побеснели екземпляри.

Ти остави тази работа за социалността, като стресът те преследва на всеки сантиметър, можеш да се споминеш от притеснения направо!

Билетът ще си го избият много бързо, като предадат 2-3 решетки за шахти на вторични суровини. В Кебек трябва първо да ги размразяват или изчукват от леда.

На скрап ярда не можеш да предадеш нищо просто ей така. Има си форми за попълване. Освен това плащат с чек, не каш. Което означава че банк акаунт трябва.
А и тук полицията хич не си поплюва. И не само полицията, бъмовете ще ги изядат с парцалите.
Плюс това циганите отиват там където има помощи
А и тук полицията хич не си поплюва. И не само полицията, бъмовете ще ги изядат с парцалите.
Плюс това циганите отиват там където има помощи

- roumensp
В друга медия попаднах на същото и от коментарите ми стана ясно колко наивни са хората ... гОрките си мислят, че отмяната на визите ще им позволи да работят и стоят колкото си искат, както е в Европа.
- Bistra
- Напуснал форума
Щото не са минавали сухопътно канадско-американската граница с български паспорт.
На баща ми последният път американският митничар му иззел всичките градински домати. И то що, въпреки че е с канадски паспорт? Ами, щото надникнал в колата и видял всичките му инструменти. След това пълна инспекция, заради съмнения, че отива да работи там...И съответно - чао на доматките!

На баща ми последният път американският митничар му иззел всичките градински домати. И то що, въпреки че е с канадски паспорт? Ами, щото надникнал в колата и видял всичките му инструменти. След това пълна инспекция, заради съмнения, че отива да работи там...И съответно - чао на доматките!

- roumensp
Това няма нищо общо, имам впредвид, че някои си мислят, че ще могат да работят законно, както в страните от ЕС.Bistra написа:Щото не са минавали сухопътно канадско-американската граница с български паспорт.![]()